Nedělní snění

Práce do pozdních nočních hodin. To je to, co mě v poslední dobře charakterizuje téměř každý den. Ale víte co? Baví mě to, čím dál tím víc. Čím jsme blíže ke konci, a čím více jsme toho udělali, vytvořili a zařídili, tím mám z toho lepší pocit.  A o to víc se těším na to, když bude vše hotové a budu vám moci vše ukázat a ještě více se budu těšit na vaše komentáře, názory a připomínky, ale hlavně co na to všechno řeknete. Takže buďte připraveni, tento týden to všechno vypukne.
 

{Jsi} pro mně jako sen, který jsem snila dlohou dobu a teď už snít nemusím, protože mé dny jsou mnohem lepší než mé sny, když si se mnou.
{Hledáte} netradiční svatební šaty? Zkuste se inspirovat právě těmito, jsou pro opravdu odvážné, originální a neotřelé nevěsty.
{Nevíte} co na svatební dort a klasické figurky vám nejsou moc po chuti? Vyzkoušejte siluety. Můžou to být celé postavy, tváře a nemusí mít jenom černou barvu.
{Tak} tohle je skutečně záběr, který zachytil krásný moment v životě dvou lidí i se všemi emocemi. Miluji fotografie s duší.
{Jednoduché} krajkové šaty, které si vezmete na převlečení nemusí být zákonitě bílé nebo černí. Dodejte jim ten správný barevný akcent, jako tyto, které jsou nádherně sladěné i s doplňky. 
{Malí} andílci na svatbách. Ať si i oni vychutnají váš velký den v plné nádheře.
{Barevné} akcenty. K bílé se hodí téměř každá barva na světe a pokud chcete vaší svatbě dodat veselejší “look” rozhodně to udělejte přes různé barevné odstíny.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba