PRÁVĚ ČTETE

Náš první "You&Me" Magazín pro vás...

Náš první "You&Me" Magazín pro vás

Sedím doma před počítačem a nemám slov. Nás “malý”, 130 stránkový projekt konečně ožil. Pracovali jsme na něm celou noc (a několik měsíců k tomu), aby bylo ráno všechno připraveno na svou velkou premiéru. Když jsme se před více než dvěma měsíci s Radostinkou rozhodli, že se pustíme do přípravy prvního svatebního on-line magazínu na skutečně světové úrovni u nás, ani nás nenapadlo, že tento den jednou přijde a my budeme muset své sny a naši práci ukázat světu. Rozklepané ruce a bušící srdíčko, to jsme my dvě od doby, kdy jsme finální verzi nahrály na Issuu.com. A konečně je to tady! Tímto vám ráda představuji magazín „You&Me“. Magazín, který jsme tvořili s láskou k tomu, co děláme, ale hlavně pro vás.

A nyní pár slov k magazínu. You&Me je k dispozici v několika jazycích. Kromě českého, jsme připravili i anglickou a bulharskou verzi tak, aby si tam našel každý něco pro sebe. Najdete tam kromě pravidelné rubriky skutečný svateb, kde vám budeme představovat kromě krásných fotografií i příběhy šťastných párů a mnoho dalších věcí. Užitečné DIY, jako si vylepšit a zkrášlit svůj velký den, budeme představovat dodavatele, kteří nás zaujali kvalitně odvedenou prací a vyzpovídáme je, tak abyste si mohli vybírat z prověřených dodavatelů. A nemusíte je složitě hledat na internetu, stačí když v článku kliknete na interaktivní odkazy. No a na závěr ta nejlepší část. Budeme pro vás tvořit kreativní editoriály, ve kterých vám budeme přinášet nejnovější světové trendy a ukážeme vám, že s kvalitními dodavateli se to dá zvládnout i u nás.

Doufám, že se vám toto první číslo bude líbit a najdete si tam něco pro sebe. A věříme, že se na to další budete těšit stejně tak, jako se na něj těšíme my.

S láskou Lucie ♥ Radu


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. Anonymous

    15 srpna

    krásny je 🙂

  2. salome

    15 srpna

    je naozaj nádherný…gratulujem …a teším sa s vami

  3. Ahoj Lucko, na tvůj blog jsem narazila s velkým nadšením teprve nedávno, kdy jsem začla plánovat svoji svatbu na příští rok…s o to větším nadšením jsem si dnes přečetla o vašem magazínu! WOW, nemám slov, konečně něco na úrovni!!! Je překrásný, a těch nápadů v něm!!
    Chtěla jsem se o něm zmínit na mém blogu http://la-maison-de-paradis.blogspot.it/, ale nějak mi tam nejde vložit, myslím jako přímo časopis k prolistování…mohla bys mi prosím poradit, jak na to?
    Předem děkuji, Kačka

  4. Anonymous

    4 prosince

    luxus 🙂

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba