PRÁVĚ ČTETE

{Rozdáváme} Jen tak pro radost

{Rozdáváme} Jen tak pro radost

Při příležitosti dnešního magického data jsem se rozhodla vylepšit vám náladu a připravila jsem pro vás malinkatou a nenáročnou soutěž. Snad vás drobnosti, které můžete vyhrát, potěší a udělají čtyřem z vás radost. Vždyť o tom tento blog je, zpříjemňovat vám nejen svatební přípravy, ale pokud možno každý den, který sem zabloudíte. Takže pokud máte chuť vyhrát některý ze dvou přívěsků nebo náramků, postup, jak se zapojit, najdete níže. Přeji vám úspěšný pátek třináctého.

images:: Radostina

Na to, abyste se zapojili do soutěže, stačí, když mi napíšete, co se vám na blogu líbí a co byste na něm chtěli vídat, možná i v pravidelnějších intervalech, a co vám na něm schází.

Pokud se podělíte o možnost vyhrát i s vašimi známými prostřednictvím Facebooku, zapojíte se do soutěže hned dva krát a vaše šance na výhru se tak zvýší.

Nezapomeňte se podepsat, případně uvést emailovou adresu, abych vás mohla v případě výhry kontaktovat. Výherci budou vyhlášení příští týden ve středu, tedy 18. července. Těším se na vaše komentáře.


  1. Anonymous

    13 července

    Krásný pátek 13.tého :o) Váš blog se mi moc líbí, ráda bych na něm viděla víe záležitostí DIY project :o) popřípadě Tutorialy nebo freebie na pozvánky, jmenovky meníčka na svatbách :o) Alice PK.

  2. Simonka

    13 července

    Dobrý deň,
    Váš blog ma na prvý pohľad zaujal, jemnosťou, a ,,tým pekným,, čo z neho vyžaruje. Orientuje sa v ňom skutočne ľahko, a oceňujem to, že na jednom mieste nájdem najnovšie trendy pre svadby. Niektoré veci, sa dajú použiť i na večierky. Veľku radosť som mala s eko vyzdoby, a nahých svadobných koláčikov. Originalita a nápad. Na blogu vždy hladám, najme netradičné tematické prvky pre svadbu a zaujali ma i receptúry pre sladké dobroty. Jahody v jogurte mali úspech. :)! Ďakujem!
    simona.kozinkova@gmail.com

  3. Ceranna

    13 července

    Moc se mi líbí celé barevné ladění a barevné koláže. Uvítala bych ív DIY nápadů :).
    cerannaphoto@gmail.com

  4. Anonymous

    13 července

    Dobrý den (i když je pátek 13 🙂 Blog mě zaujal svou originalitou, kreativitou (pro nás nevěstinky). Blog budu navštěvovat i po svatbě, protože spoustu nápadů jsem již použila pro děti ve školičce. Pokud by bylo možné tak třebas odkazy na obchody kde věci koupit. Moooc chválím, jde vidět, že je to děláno s láskou…
    janickovapet@seznam.cz

  5. salome

    13 července

    Och…dobrý deň…mne sa páči celý Váš blog…strašne mám rada nedeľné snenie, z ktorého si ukladám obrázky, pre prípad, že by som aj aj mala raz absolvovať svoj veľký deň…a takisto ako už bolo spomínané viac DIY nápadov by som privítala
    semancova@gmail.com

  6. Anonymous

    14 července

    pekny vecer,

    ja Vas blog milujem cely taky ako je 🙂 . pravidelne sem chodim nasat inspiraciu pre svoj velky den. ak by som mala povedat, co vylepsit, bolo by super tu mat odkazy na nejake free templates na pozvanky etc., farebny filter (podla ktoreho by sa dali svadby delit) a viac diy projektov (vyzdoba, lampicky, konfety…)
    vela novych napadov do buducna !
    veronika.vague@gmail.com

  7. Anonymous

    14 července

    Dobré ráno, vždy se těším na chvíli kdy na Vašem blogu přibude něco nového. Pravidelně sem chodím sbírat inspiraci, je to nádhera, pohlazení pro oko i pro duši. Jak už tady bylo řečeno, bylo by fajn víc DIY projektů.
    Mějte krásný den
    iveta.cmielova@centrum.cz

  8. Anonymous

    14 července

    Tvoj blog je inšpirujúci, uchvatný proste skvelý či už pre budú nevestu, manželku, ale určite aj pre “čakateľku” 🙂 častejšie by som privítala DIY postov. Toľko môj postreh 🙂
    Krásny i keď trošku upršaný deň 🙂
    Barbara
    barbara.grobarcikova@centrum.sk

  9. Anonymous

    15 července

    Zdravím,
    Váš blog již nějakou dobu pravidelně sleduji a vždy netrpělivě čekám na nové postřehy a nápady. Je velmi inspirativní, ale i přehledný (orientuje se mi v něm lépe než na zahraničních oblíbených stránkách), přehlednost velmi oceňuji a co vše lze zde najít je úžasné, ale nebudu vyjmenovávat všechny skvělé nápady a pozitiva blogu, ale zaměřím se na možnosti, které by potěšily myslím nejen mě:)
    Také bych uvítala více DIY a více z barevné palety. Určitě více dodavatelů, protože ty které jmenujete, je záruka kvality. Např. fotografové neměli už ani jeden na náš termín volno (což se samozřejmě u nejlepších fotografů dá čekat:), ale nakonec jsem si našla jiného pomocí skutečných svateb (super, když ženy uvedou všechny dodavatele). A co by mi přišlo nadmíru užitečné je chat, kdyby zde byla možnost nějaké komunikace mezi nevěstami. Svatbu z velké části připravujeme sami a mám stále mnoho otázek a na každou hledám odpověď jinde. Například, kde seženu krásné a pohodlné tyrkysové boty:))
    Děkuji za čas čtení nad delším vzkazem a těším se na změny blogu.
    anna.sejbova@email.cz

  10. Anonymous

    15 července

    Dobrý den,

    Váš blog patří spolu s dalšími třemi americkými k mým nejoblíbenějším svatebním stránkám. Má oproti nim jedno plus – je v češtině a díky tomu neprohlížím vesměs jen fotky, ale s chutí čtu všechny články a komentáře. Je stejně inspirativní a vkusný jako ty za velkou louží (stejně svatby, které vybíráte do SKUTEČNÝCH SVATEB). Jen bych byla nadšenější, kdyby toho bylo VÍC, VÍC a VÍC:)))

    S pozdravem
    renaata.v@seznam.cz

  11. Anonymous

    15 července

    Milá Lucie,
    Na Váš blog chodím téměř každý den a moc se mi líbí Vaše nápady na články, Diy barevné inspirace prostě vše.
    Uvítala bych více diy projektů, ale i tak je tento blog prostě krásný, inspirativní.( a nových článků není nikdy dost 🙂 Sním že jednou budu mít taky takvou krásnou svatbu jako z obrázků :))
    bright.world@seznam.cz

  12. Anonymous

    17 července

    Dobrý den,

    na Vašem blogu mám nejraději skutečné svatby. Jsou opravdu nádherné a originální a doufám, že ta moje příští rok bude taky taková. Určitě mně k tomu pomůžou Vaše diy nápady a doporučení dodavatelé, takže za všechny tyto rubriky moc díky.
    Lenka

    lenka.trejbal@seznam.cz

  13. Anonymous

    17 července

    Co mám na blogu nejraději? Skutečné svatby,snad i díky tomu,že je mezi nima i ta naše 🙂 a pak Jsme zasnoubení. Mám ráda ty skutečné lidi,kteří se s námi podělí o krásné chvíle a my můžeme být aspoň na chvilku jejich součástí 🙂
    Petra HJ

  14. Dobrý den, váš blog se mi velice líbí, kvalitních inspirativních webů na svatbu není v ČR mnoho, pokud nechci klasickou svatbu, ráda tu hledám inspiraci. Nejvíce se mi líbí skutečné svatby a DIY, těch by mohlo být více.

    Jediné, co mi trochu nevyhovuje, je struktura blogu. Vždycky tu něco najdu, a pak se musím mnohokrát proklikat, abych našla to, co jsem už viděla. Takže za mě bych struktura trochu zjednodušila.

    I tak vám ale za všechno děkuju, trávím tu denně dost času, vzhledem k tomu, že naše svatba se kvapem blíží, Vendula, seflinka@gmail.com

  15. Anonymous

    22 listopadu

    Dobrý den, na příští rok plánuji svatbu a musím říct, že vše co tady máte vystaveno se mi strašně líbí!! Rozhodně tyto stránky velmi ráda doporučím všem svým kamarádkám! Těším se na další krásné fotky a inspirace jak si užít svatební den. Mějte se mo krásně a přeji hodně spokojených čtenářek.Lucka J.

    PS: vylepšila bych možnosti vyhledávání, starší varianta webu byla propracovanější při vyhledávání

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba