Nedělní snění

Krásné nedělní poledne. I když pro mě tento týden nezačal právě zvesela, končí naprosto dokonale. Od pátku mi pravidelně zpříjemňujete chvilky svými skvělými a úžasnými komentáři a já se vynasnažíme je do puntíku splnit. Budu se pro vás snažit připravovat více článků do rubriky DIY, i když těch “vlastních” bude asi méně, protože bych na to potřebovala den o délce 38 a více hodin, ale udělám vše, co bude v mých silách. Dokonce včera jsem dostala jeden nápad na dozdobení svatebních stolů, případně jejich očíslování originálním způsobem, tak se k němu doufám brzy dostanu. A kromě vašich krásných slov jsem si udělala i další radost. Konečně po měsíci a něco mluvení o tom, že si musím vylepšit mou malou balkónovou zahrádku, se mi to dnes konečně povedlo. Balkon konečně vypadá jako rozkvetlá louka plná polních kvítků a dokonce jsem při potulkách farmářskými trhy narazila i na čechravu. Takže jsem jí hrdou majitelkou a jsem ráda, že zkrášluje moje každodenní posezení na balkonu. A co jste zažili tento víkend vy?
 

{Sněte!} Za všech okolností, na jakémkoliv místě a nejlépe pořád. Pokud totiž máte sny, máte i cíle a budujete si cestu k jejich dosažení. A pak ten pocit, když se vám sny vyplní, je k nezaplacení.
{Pořád} se potkávám s více a více zásnubními fotografiemi i u nás a to mě moc těší. Je krásné zaznamenávat si různé důležité události v živote.
{Rozmanitost} barev i květin je “in”. Nebojte se trochu experimentovat. Zvolte si více barev do svatební kytice a různé poupátka a uvidíte, že výsledek bude dech beroucí.
{Překvapte} své svatební hosty tím, že svatební dort vevnitř bude mít naprosto jinou barvu. Tato kombinace tyrkysové versus růžové je přímo nebeská a já se divím, že ho někdo stihnul ofotit.
{Barevné} lampiony nad hlavami hostů – příjemné osvěžení hodně používaných pom pomů, seženete je snadněji jako barevný hedvábný papír a i bílé můžete jednoduše pastelově zabarvit.
{Přenádherné}, jednoduché, ale přitom dokonale sladěné doplňky nevěsty. 
{Jak} vylepšit vaše svatební botičky? Jednoduše. Kupte si kamínky v barvě vaší svatby a pokojně vykouzlete i český ekvivalent “Be-ru”.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba