PRÁVĚ ČTETE

{Skutečná svatba} Andrea + Patrik a jejich proslun...

{Skutečná svatba} Andrea + Patrik a jejich prosluněná svatba v Mirošově

S Páťou jsme se potkali před sedmi lety, velmi netradičně a neromanticky, na internetu. Tehdy nás k sobě zavedla stejná klíčová slova v profilu a díky nim jsme si vlastně začali psát – psát pracovně. Já, tehdy začínající studentka designu, jsem si říkala, že mít mezi e-mailovými kontakty jednoho architekta, by se při studiu třeba mohlo hodit. To mě tehdy ani nenapadlo, že rok na to už spolu budeme bydlet.

O dalších pět let později přišla “TA” otázka a já řekla (no, přes ty hromady slz dojetí spíše vzlykla), že ANO. A bylo… Svatbu jsme naplánovali na 24. září. Svatební koláčky byly, nevěsta v bílých šatech taky, při obřadu jsme se všichni dojali, vyměnit prstýnky i nakrmit se knedlíčkovou polévkou jsme zvládli. Díky našim rodinám a kamarádům jsme prožili ty nejnezapomenutelnější okamžiky a nejkrásnější chvíle, jaké jsme si mohli přát. A když použiju slova mého muže: “Byla to ta nejlepší párty našeho života”.

Svatební fotografie a video: Zvěčněte se / Šaty nevěsty: Salon Nathalia / Vizáž nevěsty: Marta Šantorová / Místo obřadu: Mirošov / Svatební hostina: Zámecký statek Býkov



  1. Krasne foto a tie saty na poslednej foto su juj!

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba