Nedělní Snění

Okna dokořán, příjemný větřík poletuje bytem, venku letní počasí… přímo dokonalá neděle. Ještě by to chtělo lehátko u bazénu a opalovací krém s vysokým ochranným faktorem, protože toto “jarní” sluníčko umí být pořádně nebezpečné. Proto je třeba chytat bronz v tomto období opravdu opatrně a postupně. Nebojte se, léto teprve bude. A bude úžasné, to vám slibuji. Bude plné skvělých zážitků, slunečných dnů, hřejivých nocí a zábavy. Máme před sebou dva, ne až tak docela pracovní, týdny, protože v úterý budou přerušeny dnem volna navíc, co nám při takovém skvělém počasí určitě padne vhod. Ještě naplánovat nějakou příjemnou volnočasovou aktivitu. Co navrhujete?

{Jak} na vás působí tato barva? Podle mně ji dokonale popisuje nápis na srdíčku: lovely!
{Linie} zad a šperk. Jak zajímavá kombinace, nebojte se jít do toho, pokud máte krásné záda a ozdobte je něčím zajímavým.
{Tak} to jsem zvědavá, jestli se u nás dají vytvořit i takto dokonalé kytice a hlavně jestli se najde více, než pár odvážných nevěst, které si zvolí raději tuto kombinaci, než tu klasickou.
{Zaplňte} stoly svíčkami a živými květinami. Nebojte se experimentovat s takovouto výzdobou, raději malé kytičky na stoly jako obrovské hromady květin.
{Nenechte} své hosty žíznivé. Rozhodně ne ve dny, jako je tento víkend. Stačí domácí citronáda, nebo třeba “malináda” s mátou.
{Pokud} někdo znáte cukrářku, co dovede takovéto veledíla u nás, sem s ní.
{Osudová} láska mezi mnou a jakoukoliv botou, a nemusí to být zrovna Badgley Mischka a jejich známé volánky.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba