Nedělní Snění

A jsme tady zase. Příjemnénedělní dopoledne. Relaxujete, odpočíváte, možná se hodnouchvilku divíte, takjako já, že i v Prazejsme měli ráno jemnýsněhový poprašek a že tentokrát si s předpovědí počasí opravdu nedělali žerty. jsem ale zazimovalalyže a všechny ktomu potřebné pomůcky. Dokonce jsem byla takrychlá, že i zimníbotky jsou někdevzadu ve skříni a opravdu doufám, že je nebudu muset vytahovat. Protože jarní aletní obuv se nemůže dočkat, kdy ji provětrám. Ajá se nemohu dočkat, kdy jaro a léto provětrá mě. Tentotýden byl pro mě kouseknáročnější, konečně jsem udělala věc,na kterou jsem se odhodlávala déle. Sice to bude ještě několikaměsíční boj,ale vidím světlo na konci tunelu, tak to bude jen lepší a lepší. A dokonce jsemvčera našla imůj ztracený aoplakanýkarma náramek, takže minic nebrání prožít krásnou neděli. Apřesně takovou přejii vám!

{Originální} doplňky pro nevěstu všeho druhu. Pokud něco nenaleznete v nabídkách svatebních salonů, poohlédněte se také po internetu. Budete se divit, jak přenádherné věci tam najdete.
{Není} to sice čtyřlístek pro štěstí, ale určitě přináší úsměv na tvář.
{Jednoduché} a přesto krásně romantické dekorace. To je to, co vynese váš svatební den do oblak.
{Nejste} si jisti, jak ozdobit vrch vašeho svatebního dortu a klasické figurky se vám nelíbí? Tak tu je jedna malinkatá inspirace.
{Pocit} protékající vody mezi prsty, kapky deště na tvářích, tekoucí voda potůčku, bosa na pláži a příliv k tomu… to jsem celá já.
{Zakomponujte} do vaší svatební kytice drobné detaily na její ozvláštnění, třeba takové bobule nebo kaktusy.
{Období} tyrkysové u mě neustále pokračuje a takovéto boty jsou dokonalou kombinací se sněhově bílou.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba