PRÁVĚ ČTETE

{Svatební průvodce} Lucia Štofej

{Svatební průvodce} Lucia Štofej

V minulém týdnu jste měli možnost zasoutěžit si o krásné doplňky od mladé, krásné a navíc šikovné a talentované Lucie Štofej. No a dnes si jí představíme trochu blíže a vzhledem k tomu, že se mi její práce hodně líbí, je mi ctí přivítat Lucii v sekci oblíbených dodavatelů. A navíc jsem pro vás vybrala i několik mých oblíbených kousků z její dílny. Jen tak, pro inspiraci.

Značka Lucia Štofej představuje kolekce ručně tvořených vintage a chic doplňků a šperků s nádechem elegance zašlých časů. Jde zejména o doplňky a stylové šperky pro nevěsty a družičky. Tyto ozdoby však vyhledávají i ženy, které chtějí být i ve všední den šarmantní.
Za několik let působení získala Lucia pod svou původní značkou ::lulubijoux:: mnoho spokojených zákazníků po celém světě. Slovenské šperky zkrášlují nevěsty v Evropě, Americe i v Austrálii.

 

Šperky a doplňky od Lucie Štofej jsou vypracovány s důrazem na detail ruční tvorby. Typické jsou i svou stylovou jednoduchostí, svěžestí a lehkostí. Mezi jejími ozdobami můžete najít ručně stříhané i ručně barvené doplňky s trpělivě našívanými říčními a Swarovski perlami.
Kombinací nalezených vintage kousků a materiálů jako je šifon, hedvábí, satén či jemná organza, jemné peří, krajky, stříbro a polodrahokamy vznikají jedinečné doplňky. Kolekce zahrnují vlasové ozdoby, čelenky, závoje, svatební opasky, mini kloboučky, peříčka pro ženichy, šperky pro nevěsty i družičky i šperky na každodenní nošení a mnoho jiného.
Stačí jen jeden klik k tomu, abyste se ztratila v tomto překrásném světě přenádherných doplňků. Tak směle do toho. Stránky Lucie Štofej najdete zde, staňte se taky jejím fanouškem na Facebooku, případně se podívejte na její obchůdky: Sashe a Etsy.

 

 


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba