Nedělní Snění

Krásné ráno opět ze Slovenska. No, až tak krásné, to zase není, protože obloha má nejistou šedou barvu, ale tak užijme si tuto neděli podle možností. Včera jsem absolvovala slovenský Svatební veletrh a musím říct, že kdybych tam nepotkala příjemné lidi a nebyla tam s krásnou nevěstou, moc mě tento druh výstavy nezaujal. Rozmístění stánků bylo tak trochu chaotické, na můj vkus, množství reklam a billboardů a charakter této akce tam toho bylo žalostně málo a jako budoucí nevěsta nebo ženich bych si kromě svatebního salónu a snubních prstýnků nevybrala a nevyřídil téměř nic jiného. Buď úroveň těchto druhů akcií klesá, nebo se díkybohu nacházejí i jiní organizátoři, kteří dělají podobné akce v trochu jiném duchu. Ale velké pozitivum této výstavy byly dámy ze Svatebního salonu DIVA, se kterým pro vás s příchodem prvních teplých dnů chystáme překvapení a druhým příjemným okamžikem dne bylo setkání s Katkou a Jozefem Žitňanskými. Takže já si jdu vychutnávat neděli a zpracovávat včerejší nápady a vy si ji užívejte také a pokochejte se tohoto týdenním výběrem.

{Jo}, řekla mi ANO a já jsem ten nejšťastnější chlap na světě. Tak tyhle gesta já prostě můžu. Ale ještě víc mám ráda zachycen ten první okamžik, když ženich prvně vidí svou nevěstu v celé její kráse. 
{Sny} jsou zrcadlem toho, co si přeje vše srdce. Tak šup šup, sněte nejen s očima zavřenýma, ale i otevřenýma dokořán. To dělám často i já. 
{Válení} se jenom tak? No a co, vždyť je víkend a vy si to zasloužíte. 
{Christian} Dior Haute Couture – ty šaty vystihují myšlenku: něco nového, něco modrého… a pro mě? Něco dokonalého. 
{Nápadité} svatební focení. Nebuďte konzervativní, fotografové mají rádi, když přijdete s originálním nápadem na focení a rádi vám pomůžou dotvořit vaši myšlenku do dokonalosti. 
{Třpytit} se musí každou neděli, tak i této dnešní dodáme trochu lesku. 
{Retro} kára jak má být. Buďte stylový a z obřadu jenom na něčem s nápadem, třeba i na koloběžce, jen ať to není to, co měla moje kamarádka. 


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba