Nedělní Snění

Krásnou neděli vám všem přeji. Jaký byl váš víkend? A jaký byl váš celý předchozí týden. Měli bychom se naučit dělat alespoň jednu dobrou věc týdně. O co by byl svět lepší, kdyby každý druhý nás provedl jeden dobrý a společnosti prospěšný skutek? Co vy na to? Já si tento týden mohu odškrtnout, že se mi to alespoň malým přispěním podařilo. A navíc jsem měla skutečně skvělou sobotu, kterou jsem strávila s talentovanou Radostinou a připravili jsme pro vás jeden úžasný příspěvek do DIY rubriky. Už tento týden. Tak nastartujte svou kreativitu, bude se pracovat. Ale dnes ještě odpočívejte, je přece neděle!

{Vybodněte} se na šaty s “kruhem”, nebo jak se té otřesné konstrukci říká. Je tolik nádherných šatů a nemusíte zrovna vypadat jako váš svatební dort. Heslo svatebního dne: hlavně pohodlně!

{Dokonalá} nevěsta. Tak byste se měla cítit ve vás velký den. Dokonalý účes, make-up, kytka a před oltářem ten nejdokonalejší muž.

{} celé srdce ti patří po celý můj život. Tak by to mělo být a tak je potřeba se k sobě navzájem i chovat.

{Botičky}. Moje doživotní láska, jak to tak vidím. Tyhle jsou opravdu skvostné.

{Jsem} jeho paní. Jak výstižné pro ten pravý den.

{Žádné} přezdobené dorty. Na to zapomeňte! Mnohokrát opakovaná fráze: V jednoduchosti je krása! Opravu!

{S} nádechem romantiky a snění. Taká je naše neděle a taký by měl být náš život. Snít se vyplatí, protože sny se občas plní, proto sněte hodně.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba