Valentýn, ale co s ním?

Začátkem února se v obchodech začínají objevovat všemožné produkty v růžové či červené barvě. Má nás to upozornit na to, že se blíží svátek svatého Valentýna. Mnozí tento svátek odmítají kvůli nákupní horečce nebo jim přijde nesmyslné mít stanovený den, kdy bychom měli svým milovaným projevovat náklonnost. Samotné slovo měli vyzývá k tomu, že se nejedná o to, co bychom chtěli dělat.

My tedy navrhujeme svátek svatého Valentýna slavit kdykoliv, nejlépe hned několikrát během roku.  Protože i díky tomu můžeme udržet vztah krásný po dlouhou dobu. Zkuste se tedy inspirovat nápady, jimiž můžete svému milému nebo milé udělat radost bez ohledu na to, o jaký den se jedná.

fotografie Kim Le Photography via Style Me Pretty


Pokud se rozhodnete slavit svátek svatého Valentýna, prvním krokem může být vytvoření romantické a hřejivé atmosféry pomocí dekorací. Oblíbenými prvky jsou girlandy nebo jakékoliv předměty s motivem srdcí, nápisy “LOVE” nebo “XOXO ” (angl. zkratka pro spojení líbám a objímám).

  

fotografie House of Five / A Beautiful Mess


 Květinou nelze nikdy nic pokazit, a to ani o svátku zamilovaných. Kdo mák rád klasiku, ten jistě vsadí na růže v červené barvě. Stále oblíbenější jsou však kytice, které se skládají z více druhů květin a prolínají se v nich odstíny od růžové a fialové až po temně červenou.

  

fotografie Mon Cheri Bridals / Wedding Chicks


 Dalším oblíbeným dárkem je cokoliv dobrého k snědku, co má milovaný člověk rád. Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. Dobré jídlo a spokojenost ve vztahu jsou neodlučně spjaté. Nezapomeňte na to ani v den svatého Valentýna a připravte pro svou drahou polovičku slastný zážitek.

  

fotografie foxbackdrop / oh, sprinkles!


 Období Valentýna může být úžasnou příležitostí pro zásnuby. Právě svátek zamilovaných volí jako datum zásnub poměrně velké množství párů. Tou nejtypičtější variantou zásnubního prstenu je jednoduchý kroužek s drahokamem. Nebo popusťte uzdu fantazii a při výběru prstýnku buďte kreativní.

  

fotografie Blue NileLovelyRusticWeddings


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba