PRÁVĚ ČTETE

Zasnoubeni :: Zuzana + Petr

Zasnoubeni :: Zuzana + Petr

S Petrem jsme vyrůstali jen kousek od sebe na stejném plzeňském sídlišti. To jsme ale o sobě ještě vůbec nevěděli. Setkali jsme se až na gymnáziu. I tam jsme se ale skoro tři roky míjeli, dokud nás nespojil koncert třídní kapely, kde já jsem hrála, a Petr přišel fandit. Povídali jsme si tenkrát dlouho do noci a nějak se nám nedařilo skončit, ani po několika výletech a dalších akcích. To už si o nás začínali spolužáci šuškat, já ale byla v té době zakoukaná jinde. Až když to Petr skoro vzdával, dostala jsem naštěstí rozum a maturitu už jsme oslavili společně.

Následovalo studium v Praze a Péťova velká trpělivost při mých cestovatelských výpravách za studiem i poznáním. Pak jsme si našli práci a společné bydlení a zjistili jsme, že už se od sebe skoro nechceme hnout! I když jsme na našem vztahu nepotřebovali už snad nic měnit, vnímali jsme svatbu jako významnou událost pro rodinu a potvrzení našeho vztahu navenek. Petr proto loni naplánoval výlet do naší oblíbené Paříže, kde jsme se o půlnoci pod rozsvícenou Eiffelovkou zasnoubili.
 

Aby té radosti nebylo málo, krátce před svatbou jsme letos oslavili desáté výročí. Společnou jarní procházku jsme využili i k zásnubnímu focení, které se proměnilo v zábavnou soukromou oslavu. Snad je na fotkách znát naše jarní nálada i nadšení z toho, že máme jeden druhého.
 

 


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. […] fotografie. Ty jsme použili nejen jako součást výzdoby, ale mohli jste je vidět už i na blogu. Byl to pohodový svatební den v kruhu těch nejbližších, plný zábavy a lásky. A totéž […]

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba