PRÁVĚ ČTETE

Říjen 18

Říjen 18


 

 

 

 

 

 

 

Seznámili jsme se před třemi lety v práci… a musím přiznat, že tenkrát by mě vůbec nenapadlo, že vedle něj budu za necelé tři roky stát před oddávajícím a slibovat mu lásku a věrnost na věky věků… ale jak říkal Forrest Gump: “Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš!”.

 Loni v létě jsme byli v Luhačovicích na hotelu Vega na svatbě mého (teď už) švagra, moc se nám tam líbilo a můj (tehdy ještě) přítel přišel za mnou a povídá: “Já jsem nám to tady zamluvil na příští rok, co ty na to?” čímž mě velmi romanticky požádal o ruku. Na Vánoce jsem pak pod stromečkem našla zásnubní prstýnek a proběhly “oficiální” zásnuby.

 O svatbě jsme měli docela jasnou představu – chtěli jsme, aby byla hlavně o nás. Neformální, uvolněná, veselá a pohodová… a to se nám snad povedlo.

 Teď si pomalu zvykám na nové příjmení a jsem strašně ráda, že mám vedle sebe právě Vaška, protože mi přinesl do života pohodu, klid a radost.


Svatební fotografie: Radovan Chvíla / Svatební šaty: Svatební salon Tina Havířov / Účes nevěsty: Zbyněk Pomkla / Vizáž nevěsty:  Veronika Šťastná / Oblek ženicha: Zara / Květiny:  Jana Jaroňová – Květiny Lucida / Svatební presteny: Lukáš Rýdl / Koláče: Pekárna Anežka Palačov / Svatební hostina: Hotel Vega Pozlovice

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba