PRÁVĚ ČTETE

Říjen 16

Říjen 16

Už déle jsem přemýšlela nad nějakou pravidelnější rubrikou, a proto jsem se rozhodla přidat jednu víkendovou. Nedělní snění bude jen a jen o tom, co mě během týdne upoutalo, co takříkajíc “catch my eye”, čili ve významovém překladu mě chytlo za srdce. Nebudou to jen věci kolem svateb, ale budou určitě převládat. Pro tuto rubriku, která se doufám pravidelně bude objevovat na blogu v neděli, jsem se rozhodla proto, abych vám ukázala krásu, která je kolem nás a protože mým oblíbeným heslem je: “V jednoduchosti je krása!”, bude to přesně tato jednoduchá krása. Věci, na které se díváme dennodenně a málokdy si uvědomíme jejich krásu a navíc jejich nejen praktické, ale i poetické a romantické využití.

{Kdo} by nechtěl rozkošnou družičku, v “tutu” sukýnce.

{Zbožňuji} ten zamilovaný pohled páru.

{Zamilovala} jsem se do bot s mašlemi, nikdy jsem nebyla ten typ holčičky s mašličkama, ale ty na botách… nemohu odolat.

{Takové} sklenice od zavařenin se dají využít na několik způsobů.

{Květinové} trhy u nás asi ještě dlouhou dobu nebudou, tak se jimi můžete pokochat alespoň takto.

{Focení} v knihovně v New Yorku mě nenechalo chladnou, sice nemám ráda přezdobené svatební šaty, ale tímto se nedá odolat, hlavně tomu výstřihu na zádech …

{Nebo} papírové ubrousky, dá se jimi jednoduše, ale přitom stylově, dekorovat jakákoli nádoba na svíčky, návod jak na to vám určitě ukážu v některém DIY.

{Dokonalejší} svatební dort jsem snad neviděla.




Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba