Nedělní snění

Nedělní snění

Blog se vrací do svých kolejí a já spolu s ním. Ne však do kolejí stejných, vyšlapaných. Ale směr a cíl máme jasný. Přinášet vám inspiraci, krásné obrázky a novinky ve světě svateb nejen ze zahraničí, ale i nádherné svatby a příběhy z domova. Tento týden se tak můžete těšit opět na jednu z vašich svateb, seznámíte se s dalším zajímavým dodavatelem, podíváte se na to, jak vznikalo inspirační focení Vzpomínky na budoucnost pro You&Me a mnoho dalších zajímavých příspěvků. Doufám, že jsem vám chyběla alespoň tak, jako vy mně. Protože to, co nás čeká, bude perfektní.

Štěstí //
Není snad nic krásnějšího, než úsměv na tváři dvou zamilovaných lidí uprostřed jednoho z jejich nešťastnějších dnů v životě.
Dort //
Zlatá je pořád “In”, tak se jí nebojte. Podívejte se, jak krásný efekt vytvoří na docela jednoduchém svatebním dortu.
Družičky //
Jednobarevné družičky jsou pořád velmi lákavou představou, no u nás někdy těžko aplikovatelnou. Ale něco takovéhoto není vůbec špatný nápad, že?
Boty //
Říct, že by některé nevěsty pro takovéto boty zabíjely, je asi hodně drsné. Ale nijak výstižněji to popsat nejde. Jsou totiž dokonalé.
Účes //
Jsem opravdu ráda, že se svatební svět mění k lepšímu i u nás. Nevěst s jednoduchými, romantickými účesy je pořád víc a víc.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. M.A.R.K.I

    13 května

    Krásný blog !!!! I magazín ….. při pohledu na všechny ty krásné fotografie bych se chtěla zase vdávat !!!! Marki

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba