Nedělní snění

evening gown

Pamatujete se ještě na to, kdy a kde mezi vámi přeskočila první jiskra? A byla to jiskra oboustranná nebo jste tomu jiskření museli trošku dopomoct? Tyto okamžiky jsou v každém vztahu asi tou nejkrásnější částí (tedy dokud je nenahradíte ještě hezčími…). Když hluboko ve svém nitru cítíte, že to za ten pokus stojí. A ten pokus se časem ukáže, jako to nejlepší rozhodnutí, které jste ve svém životě mohli udělat. Zkuste si dnes tu vaši první jiskru společně připomenout. Možná budete mile překvapeni informací, že váš partner po vás pokukoval dlouho předtím, než jste si ho vy vůbec všimli. Přeji vám krásné nedělní jiskření.

Šaty //
Křehká krása a dokonalost v podání těchto až neskutečných šatů od Paola Sebastiana. Moře, pláž a vítr ve vlasech pak dotváří naprosto dokonalou atmosféru k focení.  
Dortíky //
Neboli lépe řečeno “jednohubky”. Tak by měli vypadat dokonalé svatební dezerty, které můžete spotřebovat ještě u sladkého baru, lidově řečeno – na stojáka. 
Oznámení //
Toto je snad nejvyšší level ručně vyráběného svatebního oznámení. Ručně psané a navíc i ručně kreslené. Pokud chcete mít zcela originální pozvánku na vaší svatbu, není jiné cesty.
Doplňky //
Heslo dne: nepřekombinovat! Vsaďte opravdu jen na jeden výraznější doplněk najednou, abyste pak nevypadala jako výkladní skříň bižuterie.
Korsáž //
Opět se potvrdilo, že v jednoduchosti je krása. Víc k tomu nemám co dodat.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba