Nedělní snění

Nedělní snění

Krásnou, i když deštivou neděli. Možná právě proto jsem se dnes rozhodla zahrnout vás květinami. Dnešní nedělní snění je totiž víc květinové, než bývá zvykem. Sice nejsem typická „růžovka“, ale některé květiny v této barvě jsou takový můj osobní „must have“, tedy kromě květů samotných. Tento týden jsem zjistila, že pobyt na horách v tomto ročním období nemusí být vždy jenom o lyžích (i když bych se z toho těšila taky, no jinak to letos nešlo) a i tento pobyt si lze tedy pořádně užít. Prvním a jediným pravidlem je mít kolem sebe lidi, se kterými to prostě JDE. Vždy, všude a za každých okolností! Bez prašanu, bez lyží a někdy i bez dokonalého počasí. Na to, abyste měli skvělý den, vám stačí maličkosti – například stejná vlnová délka a hromada zábavy je zaručena. A ta energie, kterou při tom nasáváte je prostě k nezaplacení.

Pryskyřník //
Jedna z mých oblíbených květin. V jakékoliv barvě. Jen tak jednoduše ve váze bez všech těch zbytečností kolem.
Kytice //
Jak velkou svatební kytici byste chtěli mít? Něco malého, tak akorát do ruky? Nebo je tato kytice něco jako vaše krevní skupina?
Společně //
Společně a napořád, ruka v ruce budete proplouvat společným životem. Na to nikdy nezapomínejte! Protože od teď jste na všechno dva.
Květiny //
Představa, že bych měla podobnou nádheru doma každý týden, je opravdu lákavá. Teď už jenom najít květinářství, které by mě chtělo sponzorovat. 
Pivoňka //
Druhá z mých oblíbených květin. V jakékoliv barvě. Jen tak jednoduše ve váze bez všech těch zbytečností kolem. Tečka.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba