Nedělní snění

Nedělní snění

Kdy se vám naposledy splnil nějaký velký sen? Dobře, nemusí to být sen obrovských rozměrů. Možná něco, co jste si už dlouho přáli nebo po tom tajně toužili. A plníte si sny sami nebo vám s nimi někdo pomáhá? Každý z nás by totiž měl mít vedle sebe minimálně jednu osobu, která ho k plnění snů inspiruje. Osobu, díky které se plní i ty nejtajnější a vznikají nové a odvážnější sny. Šťastní jsou ti z nás, kteří takových osob ve svém okolí mají více. Osob, které vás nabíjejí pozitivní energií a mění pohled na svět kolem vás o 180 stupňů. (Při počítání stupňů jsem si vzpomněla na milou úsměvnou historku, kde se jedné slečně změnil život o celých 360 .) Já jsem jeden z mála lidí, kteří se těší na pondělky. Ale na zítřejší pondělí se těším zas o něco víc, protože i mně se splní jeden sen. A doufám, že můj pohled na věci kolem mě zas o pár stupňů posune… Krásné nedělní snění.

Volánky //
Něžné, jemné, romantické. Přesně jako vy. Vdávat se v takovýchto šatech bude pohlazením vaší éterická duše.
Dort //
Dort jako mistrovské dílo. A nemusí jen dobře vypadat, musí taky skvěle chutnat. Aby vaši hosté měli dlouho o čem vyprávět.
Pláž //
Tohle je přesně ta část dne, kterou miluji. A navíc u moře. Dokonalá kombinace ať už pro exotickou svatbu nebo pro společné vysněné líbánky.
Korsáž //
Nevím, zda našim partnerům vůbec záleží na tom, jak bude vypadat jejich korsáž, ale snad to malé mistrovské dílo z květin ocení.
Stůl //
Když plánujete výzdobu svatební tabule, nezapomeňte počítat se všemi těmi malými nutnostmi, jako jsou talíře, příbory a různé skleničky.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba