Nedělní snění

Nádherné nedělní ráno. Někteří z vás se probudili teprve před chvílí, přesně jako já, a hned se můžete vrhnout do dalšího snění. Mě čeká v pořadí druhá pracovní neděle. Vůbec mi to nevadí, dokonce se z toho těším, protože vám se to bude rozhodně líbit. Přípravy na jarní číslo You&Me jsou v plném proudu, a i když nás podle předpovědi zima ještě úplně neopustila, moje duše je při dnešním pohledu z okna na jaro připravena. Nedávno jsem narazila na větu “žij svůj sen” a chtěla jsem se vás zeptat: Co děláte proto, abyste ten svůj opravdu žili?

:: Zajímavé :: dorty a ještě zajímavější barevné kombinace a tvary. Čím dál, tím víc se začínám těšit na nadcházející svatební sezonu. 
::  :: i u nás je pořád více a více šikovných floristů a floristek, které vám splní i ty nejtajnější a nejdivočejší přání.
:: Pohádkové :: šaty sluší každé nevěstě. Materiál jako pavučinka a k tomu něco třpytivého, třeba pohodlné střevíčky.
:: Pokud :: nechcete do květinové výzdoby investovat majlant, zkuste nižší vázičky plné velkokvětých květin v kombinaci s vysokými svícny.
:: Neustále :: si říkám, jestli na mě myslíš stejně, jako já na tebe.
:: Překrásný :: účes, překrásný detail a překrásná nevěsta. I spona do vlasů, která není pokrytá krystalky, může být velice vkusná.
:: Pokud :: plánujete portrétní fotografie, rozhodně nezapomeňte na jednu s kytkou a na jednu s botami. Nebo z dvou rovnou udělejte jednu zajímavou fotografii.


  1. Anonymous

    3 února

    Mojí hlavní touhou a snem je spokojená a zdravá rodina, což mám. Všechno ostatní je jen bonus navíc. Člověk ale nesmí brát věci aicky a čekat, že mu spadnou do klína.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba