PRÁVĚ ČTETE

Nedělní snění

Nedělní snění

Příjemné nedělní odpoledne. Tak jsme se konečně dočkali pořádné sněhové nadílky. A rozdělilo nás to na dva tábory: ty, kteří “to bílé” venku z duše nenávidí, protože to musí ometat, odhrabává a je s tím jenom práce. A pak ty, jako jsem já, kterým ráno při pohledu z okna až piští srdce, utíkají se teple obléct a brodit se tím množstvím sněhu v ulicích velkoměsta. Ke štěstí mi chybí už jen trochu slunce, aby ty procházky měly dokonale zimní atmosféru. Není nic krásnějšího, než zasněžená Praha. Staré město se zcela změní a dýchá na vás ještě o kousek více historie. No a zima na horách – o tom snad ani nemusíme mluvit. Pro mě to vždy budou vzpomínky plné radostného dětství, bobových drah ve sněhu (myslím ty skutečné boby), prvních zážitků na lyžích a andělů ve sněhu. Co vy, máte rádi zimu?

:: Neumíte :: si představit, jak jsem ráda, že už i u nás si můžete pořídit dokonalé svatební židličky. A pak už není zapotřebí velkého zdobení.
:: Na :: zimě není báječné jenom to, že s hromadou sněhu vzniká hromada nádherných fotek, ale i to, že po zimě tu bude opět jaro a hromada lučního kvítí, které se dá krásně zakomponovat jak do kytice, tak do výzdoby.
:: Miluji tě :: nejenom pro to, jaký jsi, ale hlavně proto, kým jsem já, když jsem s tebou.
:: Příjemnou :: obměnou sladkého koutku je zdravý koutek. Nejvhodnější je pro svatby v období čerstvého ovoce, k tomu hustý smetanový jogurt a zábava může začít.
:: Fotografie:: které vás nezachycují “celé”, ale jsou ořezané, mají rozhodně své kouzlo. Protože ponechávají prostor pro fantazii a části, které není vidět, si každý může představit dle svého.
:: Tak :: tenhle dort je u nás jenom pro ty odvážné. Tak se ukažte! Protože já věřím, že odvážlivců se letos najde zas o něco víc.
:: Kombinace :: bílé nevěsty, přírody a slunečního svitu je v tomto podání přímo luxusní.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba