Nedělní snění

Krásný nedělní večer plný mlhy, všude kam se podíváte. Tedy alespoň u nás v Praze. A i když už zima pomaličku zachází za nehty, myslím, že dnes to byl podzimní den jako vystřižený z nějaké pohádky. My s Radu jsme ho ale strávily běháním po obchodech. Tento týden nás čeká další velké focení a tak bylo potřeba zajistit boty, šperky a doplňky, a kompletně celou mužskou konfekci, abychom našeho “ženicha” oblékly od hlavy až po paty, jak se patří. Řeknu vám, bavilo nás to víc, než si vybírat věci samy pro sebe, ale po téměř celém dni běhání po různých obchodech jsme byly rády, když jsme si v klidu sedly na cappuccino a koláček. Takže my máme téměř vše přichystáno a vy se můžeme pomaličku těšit, co z toho tentokrát vznikne.

{Badley Mischka} rozhodně ví, jak mě trápit den co den. Jak má člověka – žena tomuhle odolat? A pak že nejsme silné.
{Nezapomeňte} si nechat zvěčnit své prstýnky. Nechte si taky jedno svatební oznámení a tematicky ho naaranžujte do tématu vaší svatby.
{} vás nebaví jenom skleněné svícny? Dotvořte atmosféru třeba živými kytičkami, které vydrží pár hodin bez vody a zavažte je tenkou stuhou.
{Pokud} milujete starší elegantní autíčka jako já, určitě jste si tímto záběrem přišli na své. Dýchá z nich atmosféra nekonečných večírku zlaté éry 30. let.
{Rustikální} svatební kytice je jako stvořená na pozdní podzimní svatbu. Barevně laděná zemitěji a přírodně, ale přesto vyráží dech.
{Nevíte} si rady, jak uložit takové makaronky? Do klasických bílých košíčků, zní moje rada. A můžete je půvabně servírovat.
{Tyhle} mini dortíky si umí představit na svatební tabuli, jak vítají svatební hosty ke svým místům. Myslím, že každý si to svoje najde hodně rychle, aby se do dortíku mohl pustit co možná hned.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba