Nedělní Snění

Ááá, super pátek a ještě lepší víkend, když ho trávíte s těmi nejúžasnějšími lidmi na světě, aktivitami, které vás baví a samými dobrými zprávami, které vám jenom potvrzují, že se ubíráte tím správným směrem. Pak vám ani nevadí mokré nohy v tři ráno, když se nedobrovolně vracíte domů po tom, co se v plném baru rozhodnou ukončit zábavu a venku leje tak, že se maximálně dostanete k nejbližšímu taxíku. Sobota ve znamení “Lazy day” a práce na projektu do pozdních nočních hodin, zmrzlina, čaj a víno na nábřeží, přesně v tomto pořadí, vyčerpané odpadnutí do postele a neděle plná sluníčka, ve znamení procházky po starém městě. Co víc si člověk může přát. Jsem nesmírně vděčná za to, že vás všechny mám ♥.
 

{Proč} by všechno mělo být v jedné rovině? Pokud máte k dispozici dostatečný prostor, pohrajte se s ním a udělejte z něho něco opravdu výjimečného a nemusí to být zrovna svatba pod holým nebem.
{Svatba} je prioritně o pohodě. I ženich by se tak měl cítit, tak proč mu to neulehčit a nehte ho vybrat si to, v čem se bude cítit opravdu příjemně. I když do budou třeba kšandy a conversky.
{Opravdu} originálním způsobem vyjádřeno to, co svatba symbolizuje. Stává se z nás jedna velká rodina, která má držet pohromadě.
{Buďte} za princeznu! Ale originálním způsobem a ne obrovskými dortovými šaty. To už opravdu není v módě. Stačí pár malých doplňků na focení a uvidíte tu radost ve fotografových očích a to, co s vámi vykouzlí.
{Pořád} vás neopouští myšlenka uspořádat si obřad venku? Myslete ale i na mokrou variantu, u nás je to s tím počasím opravdu náročnější. 
{I doplňky} můžou být zajímavé. Musejí ale vystihovat vaše já. Jedině tehdy vám padnou jako ulité a vyzvednou vaši jedinečnost.
{Říkám} tomu rozcuchané kytičky. Ano, tento rok by to měla být právě takováto kytice, kterou si sebou ponesete k oltáři.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba