Nedění Snění

Tak tu máme zas jeden deštivý den, což nám však nezabrání v tom, abychom si udělali každý svou pohodovou neděli. Vyložili nohy na stůl nebo se natáhli na sedačku, podívali se na výborný film nebo si jen tak lehli do peřin a relaxovali při poslechu, jak nám déšť bubnuje na střechu. Moje hektické týdny se konečně na nějaký čas uklidnily a já se těším na to, že mi sem tam zůstane čas i pro sebe. Pokud milujete staré černobílé filmy, určitě se podívejte na film The Artist. Je sice novodobý, ale černobílý a navíc němý. Byl to opravdu příjemný zážitek, po množství 3D hrůz. A já jsem se opět zamilovala do módy 20. a 30. let. No a na co se můžete těšit vy? Tuto sobotu jsem byla zase usilovná a připravila pro vás jeden krásný a jednoduchý DIY projekt, tak sledujte blog, určitě na něj tento týden natrefíte. Relaxu a snění zdar!

{Pojďme} si hrát s barvami. Aby jste se nebáli sladit různě “nesladitelné” barvy, tu je důkaz toho, že i taková oranžová ladí třeba s růžovou.
{Zase} jeden z těch pohádkových dortů. Kdopak asi u nás dělá něco takového téměř dokonalého?
{Zapomeňte} na mašle na židličkách. Žijeme v době, kdy je možné pronajmout si opravdu svatební židličky, které není potřeba zakrývat a ovazovat. Stačí je velice jemně a vkusně dozdobit.
{Poraďte} se s květinářkou, pokud si chcete dozdobit váš účes živými květy. Určité vám poradí, které vydrží co nejdéle svěží a vykouzlí takhle nádherný účes.
{Metalické} barvy na vašich nehtech vykouzlí ty pravé odlesky. Najdete je opravdu v každém barevném odstínu.
{Všude} samé detaily, to jsem celé já. Ale tento opravdu stojí za to, protože ty šaty jsou nádherné.
{Můžeme} ji říkat třeba kytice plná snění. To světlo, ten hřejivý pocit… chtěla bych jí mít doma.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba