Nedělní Snění

Je tu červen a léto nám začíná pomaličku klepat na okna, dveře i na naše duše. Už dříve jsem se dostala k jednomu výroku, který je výstižný asi pro každou z nás (a podle mě to platí i pro opačné pohlaví, ale oni to moc nepřiznávají, alespoň ne veřejně…). “V životě každé dívky je chlapec, na kterého nikdy nezapomene a léto, kdy to všechno začalo.” Proto si užívejte toto léto plnými doušky, bude totiž úžasné! Ať už jste potkali nebo teprve potkáte toho, na kterého nikdy nezapomenete. No a toto léto bude pro mě ještě o jedné věci, na kterou se neskutečně těším každým dnem a každým dalším setkáním s kreativními lidmi, víc a víc. A o co půjde? To se dozvíte v ten nejsprávnější čas.

{Minule} mi někdo psal komentář, proč prezentuji svatby na pláži a já odpovídám, proč ne? I u nás je spousta párů, které se rozhodnou říci si své “ano” někde u moře.
{Tam} se to všechno toto pondělí začalo a já doufám, že jak to dobře začalo, tak to ještě lépe bude pokračovat a jen tak rychle to neskončí.
{Frézie}, růže, ranunculus. Jednoduchý recept pro tuto něžnou kytici. A ta vůně co se bude nést kolem…
{Neumíte} si rady s doplňky? Pokud budete mít šaty s živůtkem, pouvažujte, jestli nevyměníte náušnice za výraznější náhrdelník, který je teď tak trendy.
{Ženich} se taky rád líbí nejen sobě, ale taky všem kolem a tak proč si pro tuto příležitost nedat vyrobit originální a jenom vaše manžetové knoflíčky. A do práce se pak taky budou hodit.
{Dnes} je to hodně o zelené. A bílá se zelenou jsou tak přirozenou kombinací.
{Jestli} chcete být opravdu něčím originální a chcete do toho dát všechno, co řeknete na tento stojan na svatební dort?


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba