Nedělní Snění

Překrásný pozdní nedělní večer vám všem přeji. Ani si neumíte představit, jak se dnes už těším do postele. Májová svatba je úspěšně za mnou, novomanželé rozdali sladkou tečku na závěr a svatební hosté už o tomto čase pravděpodobně dospávají včerejší večer plný zábavy, tance a skvělé nálady. A já jsem se rozhodla, že vás takto navečer ještě trochu potěším před tím skutečným sněním i jedním, které se bude nést v květnově barevné paletě plné rozkvetlých pivoněk, voňavých frézií a okouzlujících hortenzií. Takže se ponořte do jemných tónů dnešního snění a dopřejte si ještě kousek odpočinku, kterého není nikdy nazbyt.

{Pytlovina}, živé květy, skleničky od zavařenin. Je až neskutečné, jak se s těmito pomůckami dá opravdu kouzlit ve velkém.
{Budete} mít na svatbě i malou princeznu? Není nic rozkošnějšího, než malá slečna, která vypadá jako opravdová víla.
{Pastelová} a neónová. Pár odstínů jedné barvy, které můžete kombinovat, jak je libo.
{Jaro} kolem nás hraje všemi barvami, tak proč by nemohla hrát barvami i svatební kytice. Ta opravdu nemusí být jenom bílá, zkuste trochu experimentovat.
{A máme} tu další ze série svatebních drinků. Dnes jsem na zdraví novomanželů vybrala ostružinové mojito.
{Pomaličku} se k nám blíží i opravdové léto a s rostoucím teplem začínáme toužit po osvěžujících ranních procházkách po pláži.
{Sladká} tečka na závěr tohoto skvělého víkendu. Jemná, něžná, svěží a romantická.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba