Nedělní snění

Tak toto byl týden k nezaplacení. Začal dvěma dny, které sem strávila sice jemně pracovně, ale ve svém rodném prostředí mezi horami a vůbec mi nevadilo, že není krásné počasí. S babičkou jsme koukali hokej a jedli klobásku a vůbec se za to nestydím, byla totiž skvělá. Následovala pracovní návštěva Bratislavy, kde jsem mimo jiné strávila příjemné chvíle s Veronikou a Petrom Velickými a nevěstou Evičkou a povídali si o všem možné i nemožném svatebním. Dostala jsem nádherný mail od otce nevěsty, který mi vehnal slzy do očí, no a zakončila do přímo dokonalá sobota ve společnosti krásných redaktorek webového průvodce svatbou Wedme.cz a úžasné focení s Jankou Bóbikovou. Věděli jste, že stačí, když začnete poskakovat a z fotografování je hned velká zábava pro obě strany, jak focených, tak i fotografa. Kdybychom měli více času, asi tam poskakujeme ještě teď. Už se nemohu dočkat výsledku. Takže krásnou neděli, odpočiňte si a sněte, co to dá.

{Tenhle} dort splňuje do tečky všechno, co letí tuto svatební sezonu. “Ombré” barevný styl, volánky, kytičky a tak trochu nedbalejší styl. Přímo k zakousnutí.
{Zas} jedny méně tradiční svatební střevíčky. Co na ně říkáte? Obuly by jste si je?
{S radostí} vám můžu říci, že i tohle se u nás dá sehnat a použít na svatbu. Krásně to oživí vaši svatební tabuli.
{Krajka} a nádherná linie zad nevěsty. Mít tak štíhlou linii, určitě bych do takovýchto šatů šla. Slyšela jsem skvělou správu pro budoucí nevěsty, budou se konečné otevírat svatební salony i s jinými, než klasickými svatebními šaty.
{Tady} se můžete přesvědčit, že v jednoduchosti je opravu krása a něžnost. Kombinace bílých tulipánů a hortenzií originálně dotvořena smyčkami z trávy.
{Aby} jsme nevyšli z tématu, kytička, která nikdy neuvadne a potěší při tvoření každého článku pro vás.
{} mě nějakou tu dobu znáte a víte, že návleky na židličku nejsou právě to, co bych zbožňovala. Co takhle toto? Na zahradní letní párty přímo jako stvořeno.


  1. Anonymous

    14 května

    Aj nám bolo s tebou Lucka velmi velmi prijemne 🙂 P a V

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba