Nedělní Snění

Zdravím vás všechny v tuto kouzelnou neděli z Berlína. Dorazila jsem sem už v pátek s tím, abych se dostala více do tajů záhadného světa blogerů a všeho, co se kolem toho točí. No a tak jsem se díky Radostině, dostala na první evropskou konferenci blogu The Hive, na níž se velkou mírou podílela i ona. V pátek večer jsme se šli podívat do jedné části Berlína, která byla nalevo od našeho úžasného design hotelu Cosmo a v sobotu večer jsme se pro změnu vybrali do části pravé. Viděli jsme všechno, co jsme vidět chtěli, tedy kromě hokejového šílenství, které mně jako velkému fanouškovi tak trochu chybělo. Ale celý zápas jsem vzorně poslouchala během procházky k Brandenburgské bráně a oslavila vítězství Slovenska před německým Bundestagem. No a vzhledem k tomu, že konferenci ještě neodzvonilo, jdu pokračovat v nasávání užitečných informací a vám přenechávám dnešní snění. Já dnes budu snít méně na svatební téma, a více o zlaté medaile.

{I když} jste se rozhodli, že strávíte zbytek vašeho živote společně, nemusí to znamenat, že od tohoto dne budete všechno dělat pořád spolu a stejně. Pokud má každý z vás jiný vkus, je to jenom dobře. Aspoň se společně nebudete nikdy nudit. A to i při výběru svatebních prstýnků.
{Tento} víkend jsem se naučila hodně i o tom, jak připravit krásné prostředí pro vaše fotografie. Třeba i takovýchto kytek, vždyť každá z nás by je chtěla mít doma asi pořád.
{Nezapomeňte!} Svatba je jedna velká párty a ne představení pro vaše hosty. Pokud jste na konci celého dne vdaná za toho, koho milujete, všechno proběhlo naprosto dokonale.
{Perfektní} střevíčky. I když u těchto si nejsem moc jistá, jak dlouho zůstanou tak neskutečně ideální. Alespoň na to focení, co?
{Svěžest} a jednoduchost, budu vám to vtloukat do hlavy asi pořád. Méně je někdy více, obzvláště v svatebním světe. A tu to můžete vidět na vlastní oči.
{Máte} hromadu fotografií po vašich starých rodičích? Udělejte z nich kopie a vytvořte originální “vintage” běhoun na váš svatební stůl.
{A opět} ty záda. No ale posuďte sami, tohle je opravdu bezkonkurenční. Velká škoda, že u nás se k takovýmto kouskům asi nedostaneme. Ale jak poslední dobou opakuji: je to jenom otázka času…


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba