Nedělní Snění

To je ale pohodový víkend. Vše je uklizeno, bříško naplněno, žádné extrémní teploty, dokonce jsem měla čas tuto sobotu vystavit své tělo slunečním paprskům a nachytat tak nějaký ten bronz do zásoby, včera jsem se podívala na skvělý film, no a dnes mě čeká ještě taková malá oslava nad krásnou Prahou. Není nad terasy na střeše. No musím uznat, že takový klidný víkend jsem už pěkně dlouho neměla. Žádný shon a stres, jen regenerace mozkových a kreativních buněk, abych načerpala novou energii na příchozí léto. Protože toto léto a plány, které mám před sebou, budou přímo obrovské, až se toho někdy děsím. Ale pokud nemáte sny, které by vás děsili (v tom dobrém slova smyslu), nejsou ještě dostatečně velké. Proto sněte ve velkém a jděte za svými cíli, protože pokud budete sedět doma, sny k vám nepřijdou.


{Viděli} jste už takovouto svatební kytici? Já teda viděla ledacos, ale tahle je opravdu boží! Dokonalá pro svatbu na pláži.
{Miu Miu} Zní to téměř jako mňau mňau, takže botičky, na nožičky, pro překrásné kočičky.
{Krásný} prsten s křídly. I když není zrovna typicky zásnubní, no proč se nezasnoubit právě tím, co vás vystihuje nejvíc? A ještě jedna otázka, kdo by chtěl takový prsten vyhrát?
{Svatba} u moře. To je minitéma dnešního snění, tak je potřeba se na to i vhodně a pohodlně obléct. Lehké šatičky jsou na to ideální, ať už krátké nebo dlouhé.
{Krabička} na prstýnky. I tak si je můžete donést “před oltář”.

{Jediné} co chci, abych byla tou jedinou holkou, kterou budeš milovat zbytek svého života.
{Tu} najdete malou ukázku toho, jak se dá módní styl ombre přenést i na sladké dezerty jako je například marshmallow.


  1. Cinkitoo

    27 května

    Ten prsten je úžasný… Mám v podobném stylu se dvěma motýly, ale tenhle by se mi taky moc hodil 🙂

  2. Anonymous

    28 května

    Prosim Vas? V com je inspiracia davat nevestam pred oci fotky z uplne inych kutov sveta, z exotickych plazi a pod. Ak je svadba v CR kde su uplne ine podmienky na to? Je to nova moda v celom cesko-slovensku, kopirovat kadeco zo zahranicnych portalov?

  3. Anonymous

    30 května

    Prstynky sice nosim jen kratce, ale moc rada a vyhrat ten s kridly…ach proste sen 🙂 belasek Zuzi

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba