PRÁVĚ ČTETE

Nedělní Snění

Nedělní Snění

Tímto dnem prohlašuji, že černý týden právě skončil. Protože tento týden byl pro mě opravdu divoký. A to znamená, že všechno neštěstí jsem si už vyčerpala a čeká mě období dobrých zpráv, skvělých překvapení a kvalitně odvedené práce. Tak, to bychom měli! A začala jsem už tak trochu včera večer, po příjemně stráveném odpoledni, kdy mi společnost dělal, při stříhání pytloviny, úžasný člověk na Skype. Jsem ráda, že i přes půl světa si můžete posedět a pokecat, jako kdybyste seděli vedle sebe v kavárně na kapučínku. Takže pytlovina nastříhaná a čekají mě dva týdny posledních příprav a nákupů. Všechno pěkně sepsáno do seznamu a už se nemohu dočkat. Příjemnou neděli vám přeji. 

{Tohle} je vaše svatba. Dělejte jenom to, co milujete. Pozvěte lidi, které chcete pozvat. Zatančete si na píseň, která vás opravdu baví. Dejte si to nejlepší jídlo, které ste kdy ochutnali. Buďte pro sebe králem a královnou vašich životů. Vychutnejte si každičký okamžik. Podělte se pak o svoje fotografie s vašimi dětmi a vnoučaty. A ze všeho nejvíc, prožijte zbytek života s osobou, kterou nadevše MILUJETE!
{Kontrast} bílé s jakoukoliv barvou je jednoduše nádherný. V dnešním snění jsem se zaměřila na odstíny pomerančové. Osvěžte si svoji svatbu.
{Volánky} neboli “ruffles”. Minulou, ale i tuto sezonu jich ještě spoustu uvidíte. Jsou rozkošné, jemné a romantické. Takové, jaká má ta správná nevěsta být.
{Nevěsta} a její nejlepší kamarádky. Každá jedna z nich by si tuto událost měla užívat. A já si to taky budu.
{} dnes jednou zmiňovaná pomerančová, které se výborně kombinuje se zelenou, žlutou, fialovou, tyrkysovou, hnědou… Mohla bych tu být i do rána a radit vám zajímavé kombinace barev.
{Dezertíky} všeho druhu, ke mně. Stačí trochu fantazie a i z takového jogurtu s ovocem se dá vykouzlit prominentní potěšení.
{Ještě} něco dalšího sladkého na závěr. Jednoduchý hranatý a hladký svatební dort stačí nápaditě dozdobit a svatební hosté nevyjdou z údivu.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba