Nedělní Snění

Krásnou zimní neděli vám všem přeji. Sice sedím doma s rýmou, ale mám za sebou krásný víkend. Nakonec jsem se po dlouhém váhání a kalamitní situaci rozhodla, že to risknu a půjdu se podívat do krásně zasněžené Terchové a dokonce jsem se vybrala i na lyže do Jasné. Ale nakonec jsme to po pár jízdách vzdali a šli si raději vychutnat jízdu po zasněžené krajině na xDrive-em vybavených mašinkách. To se moc nepodobá na ženský víkend, ale já už jsem jednou taková. Co mě ale těší ještě víc je to, že od zítra začnu objednávat věci na jednu květnovou svatbu a postupně se nám to bude formovat. Mám ráda takové tvořivé období! A co tvůrčího čeká nebo potkalo vás?

{Sladký} bufet a sladké potěšení pro hosty. Kromě klasických svatebních dezertů zkuste svým hostům nabídnout i něco, co běžně nemají možnost ochutnat.
{Popelčiny} střevíčky. Nebo od princezny? Nebo třeba i vaše. Vždyť je to váš den, užijte si ho aspoň chvíli na vysoké noze.
{Není} nad gentlemany a já jsem moc ráda, že pořád ještě nevymřeli a jednou za čas vám podrží dveře, nebo vás třeba doprovodí bezpečně domů.
{Stará} stodola a styl alá vintage noblesse. Zapomeňte na šifon, taft a jiné dávno zapomenuté prvky výzdoby. Letos letí vesnický styl!
{Když} najdete toho, kdo rozesměje nejenom vás, ale i vaše srdíčko, jste ten nejšťastnější člověk na světě.
{Prachobyčejný} make-up svědčí každé nevěstě. Kde ale sehnat tak neskutečně modré oči…
{Příroda} je tu odnepaměti, co tak využít některé z jejích darů jako pomůcku, při torbě výzdoby.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba