Nedělní Snění

To ten týden zase utekl jako voda. Ani nevím jak a je zase neděle. Včerejší den jsem strávila běháním po nábytcích a vybíráním sedačky. Kdo by byl řekl, že při takovém enormním množství nábytkových domů v Praze a ještě větším počtu sedaček v něm si člověk, co se považuje za vkusnou osobu, vybere tak nanejvýš dvě, mezi kterými se ani nemusí rozhodovat, vzhledem k tomu, že rozměrově sedí jen jedna… Co na to říct. A pak, když ještě vidíte rodinku, jako „testuje“ sedačku, kterou by si moji rodiče nekoupili ani před 10 lety, uvědomíte si, proč ani jejich děti, jako budoucí svatební páry, nemají kousek vkusu při plánování a designování svatby. Tímto proto chci poděkovat všem vkusným nevěstám a ženichům za to, že jsou a za to, že zpříjemňují nejen můj život, ale i život všech lidí v svatebním byznysu.

{Mít} tak jednou příležitost prožít alespoň několik hodin v takovéto nádheře. Co bych já za to dala…

{Kam} bych já všechny ty boty dávala. Asi bych na to potřebovala speciální místnost. Nebo skladiště?

{Perfektní}! Ještě by se na našem trhu mohla konečně objevit společnost, která se bude zabývat pronájmem skutečně kvalitních věcí typu stoly, židličky nebo třeba vše pro servírování.

{Dortíčky} asi moc teď po svátcích nelezou, jelikož se na ně ale jenom díváme, jsou překrásné.

{Vždyť} mě znáte. Bez glitru a třpytek ani krok.

{Rock´N Roll}-ová nevěsta. Moc jí to slušelo, i když to bylo jenom promo focení pro její blog. Miluji odvážné, ale přesto vkusné nevěsty, které prezentuje na svém webu.

{} už se tak těším na jaro. Zima zatím letos nic moc a jaro bude plné svatebního plánování a svateb. Jupijé!


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba