PRÁVĚ ČTETE

Prosinec 11

Prosinec 11

Dnes to bude první napsaný příspěvek s předstihem. Doufám, že po všech nastaveních se v neděli úspěšně všem zobrazí. Píšu ho totiž už v pátek, abych vás i tuto neděli neobrala o to naše nedělní snění, protože já si to své budu užívat v Kodani. Škoda jen, že letos budou ty Vánoce pravděpodobně bez sněhu. O co krásnější by byl můj tento-víkendový výlet za předvánoční Kodaní a ten následující za předvánoční Vídní a Bratislavou. Bez sněhu té atmosféře cosi chybí. Tak doufám, že alespoň punč bude dobrý. Sněte i za mne. Krásnou neděli.

{Lodičková} láska. Mnohem víc. Ještě i ta barva může být na sebe pyšná jako páv.

{} se nemohu dočkat prvních sněhových vloček. Doufám, že už tento víkend, protože budu poblíž severního pólu a Santovi dílny.

{Cupcakes}, nebo u nás známější jako muffinky. Tyto si umím představit klidně místo tradičních svatebních koláčků. Jsou prostě boží.

{A další} z mých oblíbených dezertů, v těchto končinách ne až tak známý. Cake Pops, dortíčky na špalíčku.

{Mason} Jars, zavařeninové lahve. Ty naše jsou o něco obyčejnější, ale i ty poslouží jako jednoduchý dekorační prvek. Já jejich jednoduchost přímo zbožňuji.

{&}. Typografický znak, který se používá asi nejčastěji na zdůraznění toho, že něco je spojeno s něčím. Přesně jako pro svatbu stvořené.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba