PRÁVĚ ČTETE

Říjen 12

Říjen 12

 

 

 

Jaká byla naše svatba? Veselá, barevná a hodně mokrá… I když byla koncem července, na teploměru bylo pouhých 12 stupňů a celý den pršelo. Svatba byla naplánovaná hlavně jako zahradní, vůbec jsme nepočítali s mokrou variantou a ani by nás nenapadlo, že koncem července bude takové počasí. Ráno jsem si musela dát panáka něčeho ostřejšího, abych ten déšť rozdýchala. Každý mě sice ujišťoval, jak se to do odpoledne vybere, ale stačilo se mi podívat na šedivou oblohu a bylo mi jasné, že se to tedy rozhodně nevybere a musíme se s tím nějak poprat. Nakonec jsme se nemuseli prát vůbec s ničím a celý den jsme si krásně užívali. Tisíckrát jsme si vyslechli, jak nám celý den prší štěstí, tak věříme, že nám ho napršelo moooooře.

Celou svatbu jsme chtěli pojmout netradičně. Měla jsem vysněné krátké šaty s velkou červenou mašlí, proto jsme vše začali ladit do červené barvy. Jako kytičku jsem chtěla mít slunečnice, proto mě napadla tahle bláznivá červeno-žlutá kombinace barev. Pokud netoužíte po růžové nebo fialové svatbě, je docela problém v Čechách něco sehnat. Všechny dekorace jsme si vyráběli sami, včetně svatebního oznámení, výzdoby kostela, svatebních kytiček i opravy starých kol a musím říct, že nás to moc bavilo! Sice jsme často slýchali, proč si s tím dáváme tolik práce, vždyť přece na svatbě jde jenom o jídlo… Proto chceme vzkázat i Vám, originálním nevěstám a ženichům, pokud toužíte po svatbě, která bude podle Vašeho stylu, určitě jděte do toho! Nevšímejte si při přípravách ťukání na čela od svého okolí, budou totiž ve svatební den (možná i mile:) překvapeni!!!

Svatební fotografie: Ondra Vala – BÍLÁ ČERNÁ / Svtatební video: Jan Syrový / Svatební šaty: Modora Mikulov / Svatební prstýnky: Hynek Kalista / Hudba: Jindra Kelíšek a spol. / Dorty: paní Pechová, Brozany nad Ohří / Koláče, svatební oznámení, květiny: vlastní výroba / Obřad: Kostel Narození Panny Marie, Doksany / Svatební hostina: Restaurace na Růžku, Brozany nad Ohří

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba