PRÁVĚ ČTETE

Říjen 30

Říjen 30

Krásnou neděli vám všem. Tento prodloužený víkend s Halloween-ovou náladou všem jenom prospěl. Někteří si oddechli, někteří využili delší volno na návštěvu svých příbuzných na opačném konci republiky, což dnes rozhodně bylo vidět v nákupních centrech – nikde ani noha. Někteří si uctili památku svých nejbližších. Mě to čeká až příští víkend, snad bude příjemnější provoz na silnicích a méně “svátečních jezdců”. Tento čas roku byl během mého dětství spojen s prvním sněhem a mrazem, tedy alespoň u nás, proto jsem tento týden měla spíše zimní náladu a to se odrazilo i na mém výběru. A proto se ještě více těším na omrzlá líčka a první sníh, který nám snad přinese “ten pán na bílém koni”. Větou tohoto týdne se však stává výrok mého tříletého kamaráda: “Když já jsem tvůj malý poklad, ty jsi můj velký poklad!”

{Co když} jeden polibek dokáže změnit vše? Nebo třeba jedno obětí, jeden pohled do očí… I to se stává, tak nepřestávejte snít, rozhodně to za ten okamžik pak stojí!

{Malé} hliněné květináče se dají velice jednoduše a přitom tak krásně proměnit na svícny. Stačí kousek fantazie, jedna procházka po lese pro nasbírání “ingrediencí” a šikovné ručičky.

{Srdce} jako na dlani, pohled plný lásky. Kdo by nechtěl, aby takové oči na něho hleděly?

{Zasněžená} žádost o ruku, uprostřed venkovní ledové plochy. Romantika ještě nevymřela. A přitom třeba můžete chytat sníh na jazyk.

{Zima} na chatě, v krbu to jen tak praská, místností voní svařené víno, nebo třeba vánoční čaj. Už ať jsou Vánoce!

{Překrásná} meruňková šifónová kabelka pro budoucí nevěsty, nebo třeba ne. Já bych ji nosila pořád.

{Manželská} přísaha je jako slib, že budete přespávat každou noc u svého nejlepšího přítele.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba