PRÁVĚ ČTETE

Svatební „boho“ trendy pro rok 2018

Svatební „boho“ trendy pro rok 2018

Hitem, který vévodí katalogům a kolekcím pro nadcházející sezónu je i nadále styl “boho”. Ten postupně nahrazuje rustikální styl typický svatbami na venkově, například ve stodolách, s využitím přírodních prvků. Styl boho – jinak také bohémský, původem inspirovaný směrem hippies ze 70. let. – je charakteristický svou uvolněností, láskou k přírodě a organickým motivům. Nevěstě oblečené v tomto stylu obvykle nechybí krajkové šaty ze vzdušného materiálu a ležérní účes z jemných vln a květinových ozdob. Právě pro svou uvolněnost je styl bobo čím dál více vyhledávaný. Dnes vám proto představíme nápady pro vaši boho svatbu s ohledem na to, co je na nadcházející období trendy.

Květiny

Prim v boho stylu hrají bezpochyby přírodní materiály a samozřejmě i květiny ve všech různých podobách svatební výzdoby, jaké si jen dokážete představit.

  
  

jeden / dva / tři / čtyři

Dekorace

Dekorace jsou v boho stylu často inspirovány indiánskými motivy, jakými jsou například lapače snů. Nezbytností pro letošní svatby jsou i jakékoliv zavěšené dekorace či dekorace s geometrickými vzory.

  
  

jeden / dva / tři / čtyři

Macramé

Krásnou svatební slavobránu v boho stylu můžete vykouzlit pomocí techniky macramé (česky zvaná drhání, tedy technika vázání nití a šňůrek, kterou vznikají ozdobné textilie). Ozdoby vytvořené technikou macramé jsou vhodné mimo jiné také jako prostírání svatební hostiny.

  
  

jeden / dva / tři / čtyři

Barvy

Zajímavostí této sezóny je skutečnost, že vedle světlých a pastelových odstínů, v tomto roce do tématiky boho proniknou také tmavší a hlubší odstíny barev, také v kombinaci se zvířecími motivy.

  
  

jeden / dva / tři / čtyři

Svatby v letošním roce by měly dle trendů odrážet především osobnost snoubenců a představovat úžasný den jak pro dva zamilované, tak pro všechny jejich hosty. Možná to je důvodem, proč se v současnosti prosazují svatby s méně svatebčany, ale propracovanějším programem pro ně.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. Svadobne šaty v takomto štýle “must have” prírodné materiály : hodváb no1.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba