PRÁVĚ ČTETE

Svatební ateliéry – novinka v Salonu Petra M...

Svatební ateliéry – novinka v Salonu Petra Měchurová

Svatba je velkou životní událostí, na kterou budeme vzpomínat vzpomínat celý život. Svědkyně, družičky, ale především nevěsty chtějí v tento den vypadat perfektně a mít dokonalé šaty, skvělý účes a perfektní líčení. Salon Petra Měchurová proto rozšířil své služby o svatební ateliéry, které zákaznicím nabízí služby a poradenství v oblasti svatebních účesů, líčení a celkového stylingu v ten „nejdůležitější“ den jejich života.

Svatební ateliéry jsou komplexní službou, která zahrnuje poradenství i praktickou přípravu na svatbu. Klientka získá zpracované informace, na co by neměla před svatbou zapomenout, poté v rámci konzultace probere s odborníky své představy, a jaký styl účesu, líčení a šatů je pro ni nejvhodnější. Následuje zkouška a připomenutí, co je kdy potřeba zařídit. Celý proces pak vyvrcholí svatebním dnem, kdy se nevěsta nemusí strachovat o své vlasy, líčení a šaty a může si plnými doušky užívat péči profesionálů. Více informací o této službě získáte přímo v Salonu Petra Měchurová.
Petra Měchurová o svatební kolekci: „Svatební kolekce, kterou jsme vytvořili, je především o účesech, které jsou originální a můžou ženu změnit a podpořit její styl a vkus. Šaty, které ty účesy dotváří, jsou jemné a něžné, tak aby účes vynikl. Tvorba svatebního účesu je příležitostí, která je pro kadeřníka nezapomenutelná, protože je součástí tak významného dne, který si nevěsta pamatuje po celý život.“


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba