Nedělní snění

Dnes je den jako stvořený pro relaxaci. Ať už ho strávíte v posteli, při svatomartinské huse se skvělým vínkem, nebo pracovně jako já, rozhodně si ho užívejte plnými doušky. Vždyť žijeme jen jednou, tak žijme naplno. A proč pracovní den? Už tento týden se totiž můžete těšit na další vydání You&Me, na kterém usilovně pracujeme několik posledních měsíců. Snad vás zase něčím zajímavým překvapíme a vy oceníte naši snahu i tentokrát. Posledně to bylo opravdu velice příjemné a já se chci ještě jednou poděkovat za ty úžasné maily, které jste nám posílali. Velmi si ceníme názor každého z vás. Takže sledujte web, facebook nebo bloga těšte se tak, jak se těšíme na to nové číslo my s Radu.


{Bok} po boku se svým vyvoleným. Není nic krásnějšího, jako sdílet své volné chvíle s někým, s kým se cítíte báječně a vzájemná přítomnost je pro vás jako nebe na zemi.
{Sezona} všudypřítomných světýlek právě začala. Ale co tak si tuto sezonu prodloužit i váš svatební den? Letní podvečer a zahradní slavnost plná žároviček. Není nad romantické duše.
{Tento} týden jsem se zamilovala snad do všech odstínu “blush”. Ať už jsou jemnější nebo výraznější. Nebo třeba růže a dahlie.
{Kouzelná} Itálie a ještě kouzelnější jsou svatby, které se tam odehrávají. Když budete uvažovat o “Destination wedding” neboli o svatbě v zahraničí, zvažte třeba romantické Toskánsko.
{Pokud} nejste zrovna restaurační typ, nebo si neumíte představit svojí svatbu v obrovském hotelu, rozhodně vsaďte na nějaký statek s velkou zahradou. Zahradní posezení na čerstvém vzduchu a k tomu kytičky na stolech.
{} jsme se o tom určitě bavili. Pokud se rozhodnete pro šaty s velkým výstřihem na zádech, rozhodně toto místo zaplňte elegantním doplňkem.
{Makronky}. Už se do nich musím pustit. Odkládám to příliš dlouho, třeba nějakou tu vánoční variantu…


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba