Báječně chevronová svatba

Když mi v mailu přistál tento sluncem a barvami prozářený editorial z dílny Báječné Svatby, nemohla jsem udělat nic jiného, než se o něj s vámi podělit. No, a aby to nebylo jen takové dělení se o obrázky, rozhodla jsem se, že je i pořádně vyzpovídám, abyste věděli, co všechno je při jeho vytváření inspirovalo.

Co vás inspirovala k vytvoření tohoto editorialu?

Hlavní inspirací byla tvorba nového webu, který si čtenáři mohou prohlédnout. Po sedmi letech v oboru jsme chtěly přijít s něčím novým, neotřelým a k tomu jsme potřebovaly originální fotografie. Zároveň jsme chtěly nevěstám přiblížit naší vizi o svatbě, svatební fotografii, o ideálním místě, krásném designu apod. Podstatou fotoeditorialu je snová romantická svatba na zámku, ve stylu Alenky v říši divů a chevron je spíš takový doplněk. 

Proč právě chevron jako téma tohoto editrialu?

V létě jsem navštívila USA, kde se určují trendy pro příští sezónu. Chevron tam najdete téměř ve všech odvětvích. V bytovém designu, v módě a samozřejmě ve svatebním designu, do kterého se všechny trendy prolínají. Prostě chevron, neboli česky rybí kost, je jednoznačný hit na příští svatební sezónu. Chtěly jsme vytvořit něco moderního a trendy, na tomto vzoru je také sympatické to, že lze kombinovat jak s romantickými, tak i moderními prvky. 

Jak jste vybírali barevnou kombinaci? 

Zvolily jsme svatební klasiku, která nikdy nevyjde z módy. Bílo – šedý základ a jako akcentní barvu různé odstíny růžové. Tato barevná kombinace se promítla jak do květinové výzdoby, tak i do barevnosti oděvů svatebčanů.

V čem vás inspirovala lokalita pro focení? 
Zámek Třebešice je neskutečně pohádkové a fotogenické místo. Na jednu stranu je to nádherný romantický zámek, ideální na pořádání obřadu a hostiny a na stranu druhou je to místo s nejrozsáhlejší sbírkou moderního umění, místo kde mladí umělci mají možnost tvořit a jejichž díla jsou na zámku vystavena

Jaká barevná kombinace nás podle vás bude potkávat příští rok?

Jelikož svatby vždy vycházejí z aktuálních módních trendů, tak můžeme očekávat velkou inspiraci Indií, tedy bílo zlaté odstíny, dále na scénu nastupuje červená. Například Vera Wang předvedla svou svatební kolekci 2013 v rudé barvě, dále je velkým hitem neutrální kombinace šedé a bílé. Určitě zůstanou moderní odstíny růžové, to je svatební stálice.

Koncept: Báječná Svatba / Fotografie: Milada Čištínová / Fotografie: František Gebr  


  1. dokonala nadhera ♥

  2. moc hezké

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba