PRÁVĚ ČTETE

{Skutečná svatba} Jitka + Ondra a jejich pohodová ...

{Skutečná svatba} Jitka + Ondra a jejich pohodová svatba

Potkali jsme se díky společným kamarádům na velké víkendové akci a ihned jsme si jeden druhého všimli. Když jsem se o měsíc později nechala přemluvit na krátkou schůzku, bylo hned jasné, že jsem potkala někoho výjimečného. Z plánované hodiny se totiž stalo sedm a my si měli stále co říct. První polibek na sebe nenechal čekat a celý náš vztah dostal rychlý spád. Takže když jsem po necelých dvou letech dostala na stejném místě zásnubní prstýnek, asi jsme tím naše okolí až tak moc nepřekvapili.

Zasnoubili jsme se v srpnu, a protože jsme chtěli na plánování dost času, rozhodli jsme se pro svatbu další rok v létě. V začátcích plánování nám bylo jasné, že chceme, aby měla naše svatba jednotný styl a zároveň byla co nejvíce “naše”. Proto jsme se sami vrhli na výrobu oznámení, všech dalších tiskovin i veškeré dekorace. Vyrobili jsme si vlastní logo, na které naši hosté narazili už na pozvánkách, na našem svatebním webu a ve svatební den ještě několikrát. Třeba na vývazcích, které jsme pojali ve formě placek. Ve výzdobě pak hrála prim juta a byla to skvělá a neotřelá volba. Z květin nesměly chybět pivoňky, které nevěsta miluje. Celou svatbu jsme plánovali společně, takže odrážela nápady obou a jinak bychom to nechtěli. I když jsme si veškeré přípravy užívali, v den D jsme se chtěli věnovat jen jeden druhému. Proto se o organizaci svatby starala naše svatební agentka a bylo to skvělá volba.


Celý den byl nádherný. Obřad proběhl v krásné zahradě a nejspíše nad námi někdo držel ochrannou ruku, protože i když obloha hrozila deštěm, rozpršelo se až před začátkem hostiny. Zato během focení nám štěstí spadlo z nebe nespočítaně. Naši dobrou náladu to ale neohrozilo. Fotky v dešti jsou totiž kouzelné! Svatba probíhala v pohodovém duchu a není jediná věc, kterou bychom zpětně chtěli udělat jinak. Nic by ale nebylo tak skvělé, nebýt našich rodin a přátel. Jsme moc rádi, že jsme mohli tento den strávit ve společnosti všech, kteří nás mají rádi a my je. Byla to báječná oslava naší lásky! 

K dokreslení atmosféry svatby posouží nejlépe úryvek z proslovu svědka. Dřív hrál s Ondrou v kapele, tak si připravil proslov v hudebním duchu a naprosto všechny jím pobavil.

….evidentně Ondra potkal druhou půlku svého dua. Někdy mi připadají jako Eva a Vašek. I když těžko říct, kdo je Eva a kdo Vašek. Dnes tedy oficiálně dali dohromady své duo, podepsali smlouvu s gramofirmou, a kdo ví, třeba se kapela někdy brzo rozroste. Já bych jim tedy rád připil na zdraví a Rock ‘N Roll!

Svatební fotografie: Petr Wagenknecht / Šaty nevěsty: Nuance Svatební dům – šaty Pronovias / Vizáž nevěsty: Šárka Gottvaldová / Svatební agentka: Jana HanzelkováSvatba: Stará střelnice, Hranice na Moravě


  1. Dokonale !! vlastne obe nadherne sestricky mali prekrasne svadby ♥

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba