PRÁVĚ ČTETE

{Skutečná svatba} Dáša+Honza a jejich cyklo-modrá ...

{Skutečná svatba} Dáša+Honza a jejich cyklo-modrá svatba

Těžko by někdo uvěřil, že z toho bude svatba. Seznámili jsme se na diskotéce, kam jsme s kamarádem vyrazili pařit. Potkali jsme tam mladé holky a mezi nimi i moji budoucí manželku. Pak jsme si spolu psali, byli jednou venku a společně s kamarády jsme strávili silvestr. Dál jsme spolu trávili společné chvíle, dovolené a došlo i k nastěhování do společného bytu. 

Svatba bylo naše společné rozhodnutí. Chtěli jsme náš vztah posunout dál. Dáša čekala, kdy ode mně dostane prstýnek a já už taky netrpělivě čekal, až ho vyrobí. Vybíral jsem ho sám a myslím, že jsem přesně trefil takový, jaký měl být. Přesně se hodí na prst mojí manželce a je přesně takový jako ona, něžný. Samo předání prstýnku bylo narychlo. Když zavolali, že už je hotový, doma jsem narychlo připravil svíčky, humra, šampaňské a rychle dojel pro prstýnek. Jen co jsem všechno dokončil, tak dorazila. No, asi jí to bylo jasné, chvílemi se i ptala, kdy vlastně bude prstýnek. Ale byla dojatá a prstýnek padnul přesně. Možná to mohlo být romantičtější, ale já už nedokázal déle čekat. 

Prakticky den na to začali naše přípravy na svatbu. Tedy rok a půl před svatbou.

25.5.2011 jsme měli oficiální zásnuby v hotelu Golfi v Poděbradech. Na hostinu jsme jeli všichni výletním vláčkem. Bylo to moc hezké, seznámili jsme naše rodiny a hlavně jsme se dobře pobavili.

Plánování bylo chvílemi zábava, ale někdy také pěkný stres. Plno věcí jsme si dělali sami, jako oznámení, jmenovky, menu a další výzdobu. To bavilo asi hlavně mě. Ale důslednost v naší přípravě se odrazila i v samotný den. S žádným s našich dodavatelů nebyl problém, nakonec s nimi byla i dobrá zábava. 

Svatba byla trochu cyklo. Ráno moje natáčení na kole a příjezd nevěsty velotrixem na obřad do Havířského kostelíku. Můj nejsilnější okamžik byl, když Dáša vcházela do kostelíku. Dveře byli zavřené, hudba z filmu Forest Gump živě na smyčce, a v tom se otevřeli dveře a já jí spatřil. Byla to chvíle, kdy mi tekly slzy a zároveň jsem se smál (což jsem v tu chvíli ani nevěděl). No něco neskutečného. Poté co došla ke mně, jsem se tak nádherně uklidnil. Měli jsme krásný proslov od naší příbuzné farářky a poté starosty. Z kostelíku jsem si svojí manželku odvezl sám velotrixem na hostinu. Pak probíhala neskutečná zábava až do brzkých ranních hodin. Nejzajímavější bylo focení a natáčení v bývalém vojenském prostoru v Milovicích. Zajímavé prostory rozpadlých budov a v tom my dva, kontrast čistoty a špíny je úchvatný. 

Na tento den nelze zapomenout díky Dáše, jak byla nádherná.

Svatební fotografie: Zuzana Scharf / Svtební video: Primetime Video / Šaty nevěsty a oblek ženicha: Nuance Svatební dům / Makeup: Adéla Bertáková / Vlasy: Hair Studio 5th Avenue / Boty: Guess / Doplňky nevěsty: Camella / Doplňky ženicha: Manzetovekonfliky.cz / Prstýnky: Retofy / Koordinace: Jedinečná svatba / Dorty: DezerterieSvatební hostina: Hotel Golfi,Poděbrady / Svatební vůz: Velotrixi Praha


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba