Nedělní snění

Zas tu máme léto. Také jste si toho všimli? Nebo si to všimli vaši nejbližší hned po tom, co jste se vrátili z koupaliště s trošku jiným odstínem pokožky? No já to opalování beru zlehka ne proto, že bych se neměla chuť spálit, spíš kdyby toho času chtělo být o kousek víc. Ale tuto sobotu jsem věnovala i této milé letní činnosti. No a večer jsem strávila také v milé přítomnosti Marilyn Monroe a mohu vám vřele doporučit další skvělý film. Jsem vážně ráda, že si zase nacházím více času na dobré filmové kousky. Věci začínají krásně do sebe zapadat a to mě těší ještě o něco víc. A vám přeji totéž a krásně nedělní sny k tomu.

{Pastelové} barvy letos letí asi na všem. Dorty, doplňky, výzdoba, detaily, boty, ale hlavně dobroty všeho druhu. Dokonce i já podlehla této pastelové mánii.
{Bílé} ranunculusy jako dominanta svatebního stolu. Ideální pro jemnou svatbu v odstínu bílé a přírodně zelené.
{A zas} to světlo. Já jsem jednoduše závislá na prosluněních fotografiích, ať už je tam krásný pár, nebo třeba  louka plná rozkvetlých kytiček. A tu to ještě umocňuje doplněk do vlasů a ženichova ruka.
{Neuvěříte}, ale tohle je opravdu obrázek z jedné slovenské svatby. Div se světe, ale i u nás se dělají stylové svatby s lucerničkami na stromech.
{Tak} po takovéto svatební fotce touží asi hodně nevěst. A ty lodičky… když se podíváte z blízka, řeknete si , že nevěsta je v koutku duše pořádná rockerka.
{Ach} ty dezertíky. A člověk pak aby trávil celé dny v pohybu. Avšak “cake pops” jsou skvělé, jsou tak na dva krát k zakousnutí a nemáte pocit, že jste snědli celý svatební dort.
{Je} jasné, že tento doplněk si může nevěsta vzít jenom na focení, ale od prvního okamžiku, co jsem tuto fotku viděla, jsem věděla, že toto je to pravé místo pro ni. Prostě nápad, který byl vyšperkovaný k dokonalosti.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba