PRÁVĚ ČTETE

{DIY} Tylový prstýnek

{DIY} Tylový prstýnek

Už máte program na tento víkend? Snad se to počasí konečně umoudří, objeví se sluníčko na více než půl hodinky a vy si budete moci vzít váš nový krásný doplněk k úžasným letním šatům, které jste si nedávno koupily. A vyrobíte si ho hned v několika barvách. Jedna nikdy nestačí, proto jsme je minulý víkend společně s Radu vytvořily hned v několika variacích – prsten, sponka do vlasů a brož. A jak jsem v neděli slíbila, a já své sliby plním, dnes se s vámi podělím o jednoduchý a rychlý způsob jak na to.

Na přípravu tylového prstýnku budeme potřebovat:

tyl různých barev dle libosti
lepicí pistole
prsten s lůžkem nebo brožový můstek s lůžkem
nůžky

Pracovní postup

{jeden} Z tvrdšího papíru si vystřihneme kolečko jako předlohu. Tyl přeložíme několikrát, přiložíme kolečko a stříháme. Díky přeložení vystřihneme několik koleček z tylu najednou. Na jeden prsten, nebo sponku, budeme potřebovat tak 15-20 koleček.

{dva} Kolečko z tylu chytíme ve středu tak, jak to vidíte na obrázku, a na tento střed naneseme lepidlo z lepící pistole…

{tři} …a přilepíme do středu připraveného prstýnku, nebo sponky. Postup opakujeme se všemi kolečky a přilepujeme je postupně od středu až po okraj, dokud není zaplněné celá plocha lůžka prstýnku. Jednotlivá kolečka se snažíme nalepovat co nejblíže k sobě, aby nevznikla žádná volná plocha.

{čryři} A máme hotovo, tedy alespoň já. Vás to ještě jenom čeká.

Co řeknete na výsledek, jdete do toho? Cestou z práce si nezapomeňte nakoupit materiál, není toho hodně, a  pokud bude o víkendu upršené odpoledne (co doufám, že nebude, abychom raději chytali bronz) pusťte se do toho a pokud budete mít chuť, podělte se se mnou o své výtvory.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba