Nedělní Snění

Že neuhodne, odkud píšu tento článek? No přece z postele. Vždyť je neděle a pro mě je konečně tento víkend po několikatýdenní šňůře cestování příjemně oddechový. Povinností jen poskrovnu, i když i ty se najdou, vždyť to bych přece nebyla já. Začal nám Březen, s ním nám klepe na dveře i krásné jarní a hlavně inspirativní počasí (o čemž svědčí i prosvětlená barevná paletka) a nevím jak vám, ale mně to sluníčko dodává energii. Těším se z toho, že máme déle světlo a člověk má pocit, že ten den není zase až tak krátký, jak se nám zdálo během zimních měsíců. Čeká mě jarní úklid, ne ne, nebojte se, bytu ne. Ale mailové schránky určitě, mám tam spoustu restů, které je nezbytné dotáhnout do úspěšného konce. A proto se tímto omlouvám všem, kteří čekají na moji odpověď. Nezapomněla jsem na vás! A co čeká tento měsíc vás? Krásný Březen

{Jen} ležet v trávě. To si ještě chvíli počkáme na tuto libůstku. A krajka a jednoduchý květ ve vlasech, to tedy můžu – “Simple Bride
{Hodně} aktuální záležitost letošního roku – nechte si nafotit tzv. engagement, zásnubní fotografie. Jednak si ověříte spolupráci s vybraným fotografem a jako bonus budete mít krásnou vzpomínku se skvělými fotkami.
{} se vám z těch kudrlinek zatočí hlava. Letos ale poletí hodně barevné a duhové dorty.
{Zapomeňte} na štrasové doplňky a popátrejte po něčem ve stylu vintage.
{Nejste} moc na klasiku? Co takhle vyměnit bílou za jemné pastelové odstíny a zkusit i jiný střih, třeba jako lesní víla.
{To} bude odchod ve velkém stylu, ale pozor na příliš dlouhou vlečku.
{Červená} kráska. Jednu takovou retro bych si uměla představit i pro běžné vožení na nákupy. Nebo jako Grace Kelly se šátkem kolem hlavy a gentlemanem ze staré školy.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba