Nedělní Snění

Nezdá se vám, že ty týdny nějak strašně rychle ubíhají? Ani jsme se nenadáli a je tu zase neděle. A navíc mám pocit, že jen minulý víkend byly Vánoce a dnes je téměř 20 stupňů. Neskutečně rychle nám to letí. Ale zas na druhé straně jaro k nám přišlo o něco dříve. Co je potěšující, protože můžeme zase na nějaký čas odložit boty a hrubé bundy někam hluboko do skříně a vytáhnout odtud ty věci, které nás zahalují o něco méně. A s jarem přicházejí po barevně fádní zimě opět sluníčkem prozářené dny, rozkvetlé květiny v předzahrádkách a na stromech, voňavá tráva… Já jsem si tento víkend užila příjemnou procházku po nábřeží na hrad v Bratislavě, toulky po Starém městě, posezení na nábřeží v trávě a společnost hned několika příjemných lidí, které jsem viděla snad po sto letech, a vyplatilo se. A jak jste si užili tento první krásně prohřátý víkend vy?

{Tak} na tohleto nepotřebujete ani moře. Stačí si vychutnávat úžasné jarní počasí plnými doušky. Vyběhněte ještě dnes někam vem, vemte si deku a položte se na chvíli do trávy. Skvělý pocit.
{Jaro} přišlo nečekaně rychle. Sice na takovéto obrázky naživo si ještě nějaký ten víkend počkáme, ale já už se teď neskutečně těším.
{} jsem na sebe prozradila, že kromě šíleně vysokých bot mám slabost i na šíleně dobré koláčky? Tak třeba tenhle bych snědla na posezení. Celý!
{Barevné} provázky neboli Divine (Bakers) Twine zkrášlí každé vaše všední dárkové balení krásnou duhou barev. Už se těším, až mi dorazí.
{Toto} léto to musí opravdu hrát barvami. Říkáte si proč? Proto, že při pohledu na takhle barevnou kytici je hned i svět barevnější a veselejší.
{Botičky} nemůžou chybět. A hlavně ty barevné. Blíží se nám nová letní sezóna, tak je potřeba doplnit výbavu.

{I na} tohle se už strašně těším. Ne že bych měla problém dát si nanuka v zimě, ale rozhodně si ho dám taky na sluníčku, na lehátku se skvělou partou.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba