PRÁVĚ ČTETE

Listopad 9

Listopad 9

Už dost dlouho jsme nesoutěžili, že? Tak si dnes dáme jednu takovou zahřívací soutěž, abychom nezapomněli, jak se to dělá. Cenou této zahřívací soutěže bude souprava náušnic a náramku z mé skromné ​​kolekce, které jsem si sice pořídila, ale nikdy jsem neměla možnost je mít na sobě a proto jsem se rozhodla obdarovat jednoho, nebo asi spíše jednu, z vás. Co bude vaším úkolem a jak se do soutěže zapojit? Nic krkolomného. Do komentářů pod příspěvkem na Blogu nebo na Facebooku mi napište, jakou nejodvážnější nebo nejbláznivější věc/detail byste chtěli mít na vaší svatbě. Nebo pokud máte svatbu již za sebou, co to bylo? Podělte se s námi.

Soutěž potrvá do 30.11.2011 do půlnoci a výherce bude vylosován a zveřejněn následující den, tedy 1.12.2011 do 12:00.

A pokud ještě stále nejste fanouškem na Facebooku nebo používáte Twitter, tak rychle do toho.


  1. Dobrý den, mým snem a přítelovým, je mít svatbu alá Las Vegas. Měla by být venku, oddávající bude v kostýmu slavné osobnosti. Přítel by chtěl Jedi z Hvězdných válek, já kocoura ze seriálu Červený trpaslík. Všude kolem by vířily barvy a hlášky z různých seriálů, které máme rádi.

  2. Iveta

    9 listopadu

    Dobry den,

    nasa svatba bude tradicni, na venkove. Hrozne sme si oblibili postavicku prasatka, ktere budou na nasem svatebnim oznameni, razitku, dortu i svatebni hostine. Jestli to bude mozne, chceli bych na dvore zamecku take dve opravdova zive prasatka 🙂

  3. Helena

    9 listopadu

    Udělala jsem si svatební den po svém,

    Romantickou svatební atmosféru navodila harfa, jako svatební dar jsme dostali i očkování pro děti z katalogu UNICEF. A svojí květinu jsem si nechala zmrazit na památku.

    Helča

  4. Zuzana

    14 listopadu

    celá svadba je bláznivá záležitosť :):):):) myslené len v tom najlepšom :):):)

  5. Val

    15 listopadu

    Popravdě, myslím, že je ještě brzo na přípravu svatby, když jsem ještě studuju, ale nejspíš nejbláznivější věc bude to, že chci, aby všichni přišli v černém, vím že se to spojuje s pohřbem, ale aspoň potom já, v krémových šatech vyniknu 😀 možná to je bláznivé, ale bude to den, kdy budu já středem pozornosti 🙂

  6. Natálie

    18 listopadu

    Nechci nic zváštního, chci mít svatbu a nezapomenout na den který se zapíše do mé mysli. Chci mít kytku z levandule, bílé šaty s krajkou a vlečkou. Chci být celý život šťastná a nelitovat toho, že jsem vdaná, protože v dnešní době už to, že se lidé berou je nejbláznivější…………….

  7. Adriána

    24 listopadu

    Moj den D by mal byt naozaj vynimočný. Chcem mať krásnu romanticku kyticu z lucnych kvetov, svadbu priamo na nasej záhrade s priatelmi a blízkymi, saty v kremovej alebo broskynovej farby, vonku altán s dekoráciami, pergole a obluky s bielymi ruzami,po celej záhrade, to myslim ak záhradná architektka zvladnem aj sama, kupanie sa v bazéne, proste slavnost a party na ktoru nikdo nezabudne. Ziadna vyzdobena sála, len aby pocasie vyslo. A samozrejme dobra hudba, kapela a nálada.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba