PRÁVĚ ČTETE

Říjen 23

Říjen 23

Další neděle a další moje snění. Vždyť v tomhle tom pochmurném počasí se ani nic jiného dělat nedá. A pokud ještě k tomu máte hlavu v oblacích, co může být lepší pro kreativní náladu. Abych shrnula uplynulý týden, hodně jsem se poučila, vzala si zase pár zkušeností do dalšího života, dostala pár příjemných mailů, které vždy potěší, když někdo chválí vaši práci a závěr týdne byl nadevše. Kopec tolik potřebných objetí, výborná neplánovaná páteční zábava, mango mint daiquiri, reggaeton k tomu (zjistili jsme ale, že se to celý večer poslouchat nedá, ale se zadečkem se na to vrtí dobře) a návrat, sobotní koláček a latté. Kéž by alespoň jeden začátek víkendu v měsíci byl jako tento…

{Ten}, kdo mě zná ví, že moje “úchylka” na vysoké boty je obrovská. A přesně takové by se mi do botníku hodily. I když bude zima, nikdy nevíte, kdy se vám budou hodit.

{In Love With}… Badgley Mischka, co k tomu dodat.

{Miluji} barevné západy slunce. Tolik krát jsem se jich snažila zachytit, ale naživo je to neskutečné. Kdekoliv.

{Detail} mašle na šatech a v kombinaci s velkým náhrdelníkem jsou přímo dokonalé. Nebojte se velkých detailů, ale nepřežeňte to.

{Jako} v pohádce! Přesně toto vystihuje můj pocit z této nádherné svatební fotografie. Někdy přemýšlím nad tím, kde je hranice kreativity fotografů.

{Letní} láska. A ten hřejivý pocit, který přetrvává i během podzimních nocí.

{Jednoho} dne bude tento nápis vystihovat to, co se bude odehrávat pod ním.

{Cihlová} stěna, stále více se mi líbí její použití v interiérech. A obrovské čelo postele. I to bude.


  1. Iva

    28 listopadu

    Nikdy jsem nesnila o tom, jak bude přesně vypadat moje svatba, nebo jestli nějaká vůbec bude, ale tvůj blog mě okouzlil! A co mi učarovalo nejvíc – to jsou jednoznačně boty… Máš vkus jako já a všechny ty boty tady jsou skvělé!

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba