PRÁVĚ ČTETE

Originální Svatba rozšiřuje svůj tým!

Originální Svatba rozšiřuje svůj tým!

Už je to tak! Když jsem blog v roce 2011 zakládala, vůbec jsem si nedokázala představit, kam to všechno povede. Někdy jsem po této cestě šla sama, jindy se ke mně připojilo pár skvělých lidí, kterým vděčím za hodně. A jelikož se životy nás všech časem mění, někomu z nás přibyli děti a rodinné povinnosti, někdo si našel novou práci, přestěhoval se nebo už nemá tolik času věnovat se blogu, nastal opět čas rozšířit tým Originální Svatby.

A proto, pokud máte rádi všechno to nádherné kolem svateb a máte alespoň základní představu, co je to blog, pak hledám právě vás/tebe. 

fotografie The Every Girl

Jaká bys měl/a být?

Kreativní, iniciativní, učenlivá a spolehlivá, mít počítač a připojení k internetu, zájem o trendy a novinky, psaní a online svět svatebního blogu. Znalost sociálních sítí a to ostatní jako WordPress, SEO, Photoshop, atd. není podmínkou, pokud se ráda učíš.

Co vlastně budeš dělat?

Vytvářet nádherné příspěvky o svatbách a nejnovějších trendech ve Wordpressu, propagovat tyto příspěvky na sociálních sítích. Budeš se také účastnit na veletrzích a akcích svatebního průmyslu, a časem se může tato pozice rozšířit o další kompetence.

Co z toho budeš mít?

Staneš se součástí Originální Svatby, nejnavštěvovanějšího svatebního blogu v Čechách i na Slovensku.  Naučíš se něco o tom, jak to s blogováním vůbec funguje, jak se pracuje v redakčním systému a co vlastně je ten WordPress. Budeš se účastnit různých akcí, které připravujeme, jako jsou například focení svatebních editorialů. Pokud se osvědčíš a naše spolupráce bude fungovat, je tu možnost i placené pozice.

Kde to všechno bude probíhat?

Nejlépe Praha nebo okolí, abychom se mohli potkávat. Nicméně se jedná o virtuální pozici, takže můžeš tvořit odkudkoliv.

A kdy spolu začneme?

Kdy budeš mít chuť 🙂

Líbilo by se ti být součástí tohoto všeho? Pošli mi email na lucie@originalnisvatba.cz s předmětem “Bloger/ka” a napiš mi, proč máš o tuto spolupráci zájem, proč bych si měla vybrat právě tebe a jak si představuješ naši spolupráci. Všechny žádosti o spolupráci zasílejte do 31. září. Pokud tato nabídka není vhodná pro tebe, ale znáš někoho, kdo by byl pro tuto pozici ideální, budu ráda, když mu/jí tuto informaci přepošleš.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba