Jednoduše svatba v šesti

Chtěli byste vidět, jaké to je mít malou svatbu? Jenom vy dva (nebo tři) a svědci? Dnešní opravdu povedená jednoduchá svatba v šesti vám ukáže, že i malé svatby bez okázalé svatební výzdoby a několika stolů pro svatební hosty můžou mít své osobité kouzlo. Svatební den je přeci o vás dvou, tak si ho udělejte podle toho, co chcete hlavně vy dva!

O plánování svatby očima Photo Nejedlí

Původní představou Magdy a Michala byla normální svatba s rodinou a přáteli, která měla proběhnout v květnu roku 2016. Život si to ale zařídil jinak, Magda s Michalem čekali miminko a rozhodli se svatbu odložit. I když nám to bylo líto, sami jsme věděli, jakou musí mít radost z rostoucího bříška. Místo svatby jsme tedy fotili těhotenské fotky a těšili se, že na svatbu taky jednou dojde.

  

  




  

O svatbě

A taky došlo skoro přesně rok poté, jen představa se trochu změnila. Ze svatby s rodinou a přáteli se stalo malé setkání šesti lidí, z čehož dvě nejmladší sotva uměly nebo ještě pro jistotu vůbec neuměly chodit. Malá utajená svatba byla rychlá a krásná, užili jsme si obřad se zvědavými pohledy malé Lindy a s nezapomenutelným focením, kdy nám chvílemi pršelo a za minutu pražilo slunce o sto šest. Magdě i Michalovi to neskutečně seklo a s Lindou bylo focení taky jedna radost. Nemohli jsme si přát víc.


  


  

  

FOTOGRAFIE Photo Nejedlí / ŠATY Promod / VIZÁŽ Simona Buchtová / KVĚTINY Magaela / MÍSTO Zámek Belcredi 


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba