PRÁVĚ ČTETE

Trendy ve svatební fotografii podle Nikon European...

Trendy ve svatební fotografii podle Nikon European Wedding Collective

Vzpomínáte si ještě na úžasný projekt s Nikon ohledně svatebních tradic? Mám pro vás skvělou zprávu. Nikon European Wedding Collective je zpět a tento krát pracoval na tom, aby pro vás společně s Nikon-em vybral ty nejlepší klasické, současné a nově vznikající trendy ve svatební fotografii napříč celou Evropou. A kdyby jste si nebyli jisti, co to ten kolektív je, mám tu malou nápovědu:  je to tým těch nejlepších svatebních fotografů a svatebních blogerů z celé Evropy (z Velké Británie, Francie, Itálie a Česká republiky) vybraných přímo společností Nikon.

Ale teď už bez zbytečného protahování bych vám moc rada představila ty nejzajímavější trendy z každé kategorie: Klasické, Současné a Nové. Více z každé kategorie najdete pak na stránkách v překrásném Look Book-u.  Jo a pro ty technicky zdatnější, všechny fotografie byly pořízeny na fotoaparátech Nikon, včetně nového modelu D850, fotoaparátu s rychlým snímačem ve formátu FX s vysokým rozlišením, který využívá efektivní rozlišení 45,7 megapixelů pro poskytování bohatě detailních 45,4 MP souborů.

Klasický trend “Golden Hour”


Trendy se hodně mění, některé přicházejí a zase odcházejí, jiné jsme si zamilovali a proto zůstávají nastálo. Jako například něžná zlatá hodinka. Tyto portrétní záběru novomanželů jsou velice oblíbené, vznikají na sklonku dne před západem slunce. Díky skvělému měkkému světlu vše vypadá neskutečně něžně a romanticky.

  

foceno ve Francii Chloé Lapeyssonnie / foceno v Řecku Chloé Lapeyssonnie / foceno v Řecku Nadia Meli

Současný trend “Reportáž”


Jedním ze současných trendů je právě reportážní fotografie ze svatebního dne, která začínám být velice oblíbená nejen mezi fotografy, ale i samotnými novomanžely a svatebními hosty. Možno právě proto, že zachycuje nejenom krásu svatební dne, ale i všechny ty úžasné emoce a vzácné okamžiky, které se už nebudou opakovat.


  tape in hair extenstions

foceno ve Řecku Chloé Lapeyssonnie / foceno v České republice Simona Smrčková a Kamil Saliba / foceno v Řecku Chloé Lapeyssonnie

Nový trend “Inspirováno Módou”


Také se inspirujete listováním modních časopisů? Pak možná právě vaše svatba bude inspirována módou, nebo právě záběry jako z módních časopisů. Tyto fotografie jsou často velice stylové, vyladěné do posledního detailu. No proste ve stylu “couture”.

Abstract Texture Backdrops
  

foceno ve Itálii Ross Harvey / foceno v Řecku Chloé Lapeyssonnie / foceno v Miami Chloé Lapeyssonnie


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba