PRÁVĚ ČTETE

Skleněná inspirace aneb svatba ve skleníku

Skleněná inspirace aneb svatba ve skleníku

Na první pohled to může znít sice bláznivě, ale svatby se skutečně mohou konat kdekoliv, takže dnes už není výjimkou, že si snoubenci pro svůj jedinečný den volí právě botanickou zahradu, popřípadě skleník. Takovéto místo může být zajímavé právě pro nádherné spojení světla a rostlin. Transparentnost a průnik světla je ve světe svateb nyní velkým trendem a není proto divu, že si sklo a světlo propustné materiály získávají na oblibě.

Botanická zahrada tak může být skvělým místem například pro svatbu konanou na jaře, kdy se již prodlužuje doba slunečního svitu, ale slunce zároveň nezáří tak silně, aby se hosté v prostoru skleníku příliš zapotili. Zkuste tedy společně s námi nahlédnout do světa skla a světla, a inspirovat se pro svou vlastní svatbu.

  

  

jeden / dva / tři / čtyři / pět

Šaty

Šaty pro svatbu konanou v botanické zahradě bývají obvykle jednoduché, splývavé a nepříliš zdobené. Různorodé rostliny samy o sobě představují spoustu vjemů pro oči, prostor sám může být tedy vnímán jako ozdoba nevěsty. Jednoduchý nebo jemnými květinami doplněný účes může být tím pravým pro nevěstin outfit  v tomto stylu.

  
  

jeden / dva / tři / čtyři

Svatební pozvánky a vítací tabule

Ten, kdo má rád hru světel a netradiční materiály, toho určitě nadchne propojení svatby a plexiskla či akrylátové pryskyřice. Právě čiré akrylátové pozvánky imitující sklo, se výborně hodí jako originální doplněk pro svatbu konanou ve skleníku. Akrylátovou pryskyřici, sklo nebo případně i plast lze využít také pro uvítací tabule a pro tabule informující o zasedacím pořádku při hostině.

  

  

jeden / dva / třičtyři / pět

Svatební hostina a detaily

Také v průběhu svatební hostiny lze průsvitné materiály využít, a to ideálně v kombinaci s tmavším (například temně zeleným) pozadím nebo podkladem. Aktuálním trendem jsou také takzvané zvonové sklenice, což jsou skleněné dekorace složené z květin, popřípadě jiných předmětů, které jsou zakryty skleněným poklopem.

  
  

jeden / dva / tři / čtyři


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba